“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Actorul Kaan Urgancıoğlu din „Secrete de familie” a fost dat în judecată. Care este motivul disputei

De ce a fost Kaan Urgancıoğlu din „Secrete de familie” dat în judecată

Potrivit presei turce, Kaan Urgancıoğlu a fost dat în judecată de proprietarul casei în care a locuit până de curând. Acesta pretinde că starul turc ar fi încălcat termenii contractului de închiriere. Mai precis, susține că Urgancıoğlu, care s-a mutat în iunie din casa închiriată într-un cartier select din Istanbul, a subînchiriat proprietatea altcuiva la un preț mai mare decât ceea ce plătea el. La aflarea veștii, actorul a fost somat să elibereze locuința, pentru care are încă contract de închiriere, dar a refuzat.

În acțiunea sa în justiție, proprietarul casei susține că Kaan Urgancıoğlu a încălcat termenii contractului subînchiriind casa. De asemenea, acesta spune că i-au fost provocate daune materiale. Motivul? Costul subînchirierii este mai mare decât ce plătea actorul din „Secrete de familie”. Proprietarul cere ca actorul să elibereze casa și să plătească daune compensatorii, cazul fiind deocamdată în instanță.

Ulterior, actorul Kaan Urgancıoğlu a negat vehement acuzațiile și a amenințat că va da în judecată toate ziarele turcești care vor publica informațiile care îl defăimează. Actorul susține, la rândul lui, că articolele „nu reflectă adevărul” și că ar fi preferat să fie întrebat înainte ca toată povestea să fie publicată.

„Secrete de familie” merge mai departe

Dincolo de această poveste, lui Kaan Urgancıoğlu pare să-i meargă bine pe toate planurile. Actorul și colegii lui filmează deja de zor la sezonul 3 al serialului „Secrete de familie”/ „Yargi” (filmările au început pe 8 septembrie). La turci, sezonul 3 are premiera pe 24 septembrie.

Actorul Kaan Urgancioglu din „Secrete de familie a fost dat
Kaan Urgancioglu și Pinar Deniz

„Secrete de familie”, povestea cu Kaan Urgancıoğlu și Pinar Deniz în rolurile principale, a avut un succes imens în Turcia, dar și internațional, unde a fost vândută foarte bine. Turcii așteaptă serile de duminică pentru continaurea acțiunii, mai ales că deja au fost anunțați de către scenaristă că firul epic va suferi modificări serioase și că au fost deja cooptați alți opt actori pentru acest sezon.

Iar în viața personală lucrurile merg cât se poate de bine pentru Kaan Urgancıoğlu: actorul s-a însurat cu aleasa inimii lui, Burcu Denizer, proprietara unui restaurant de lux din Istanbul, pe 19 iunie, într-un cadru restrâns, la Consulatul Turciei din Atena. Soția lui este însărcinată, iar la finalul anului urmează să aducă pe lume primul lor copil, un băiețel, mai scrie presa turcă.

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.