“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALINTERNATIONALNOUTATISTIRI

Actorul din Hercules, Kevin Sorbo, acuza EVREII pentru UCIDEREA lui IISUS

hercules

Kevin Sorobo a incercat sa fie de treaba prin faptul ca si-a cerut scuze dupa ce ii facuse pe Negrii din Freguson niste animale dupa anarhia cauzata. Acest lucru nu a oprit veninul evreiesc, el a fost acuzat de rasism, asa ca acum actorul si-a scos manusile.

Actorul Kevin Sorbo, care este cel mai faimos pentru rolul sau in serialul Hercules din anii ’90, a ajuns iar pe primele pagini ale ziarelor dupa ce a  luat o atitudine provocatoare asupra unor aspecte rasiale, de aceasta data doar pentru ca ii denumea pe Evrei drept ucigasii lui Iisus Cristos.

In timpul unui inteviu recent la radio menit sa promoveze ultimul lui film, actorul a luat apararea lui Mel Gibson, care a fost atacat intr-un mod vicios si pus pe lista neagra de evreimea de la Hollywood pentru regizarea unui film crestin ce arata ca Evreii sunt ucigasii lui Iisus si pentru comentarii catalogate drept “anti-semite”.

Kevin Sorbo a declarat live pe radio: “Buletin de stiri: Iisus a fost ucis de evrei.” Evident, acest lucru a fost condamnat de evreimea din America, care cere acum sange pentru aceasta expunere a istoriei lor criminale.

Cu toate acestea, tinta lor, actorul din Hercules, se pare sa nu regrete nimic din cele afirmate sau dorinta de a se scuza.

Aceasta serie de evenimente este una comica si ne arata cum procedeaza evreii cand vine vorba de libertatea de exprimare si cum o incalca.

Redactia Nationalisti.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

  1. Este ceva normal. Toata lumea stie aceasta crima, dar crestinii sint niste `curve lase` care nu mai stiu sa lupte pentru dreptate si adevar. La fel ca si Rominii. L-ati asasinat pe Ceausescu, un om nevinovat, un patriot pentru libertatea cuvintului. Unde este libertatea cuvintului in Rominia ? De ce va baga in pirnaie daca nu recunoasteti asa zisul `Holocaust` sau vorbiti impotriva jidanilor ? Nu era asta pe timpul lui Ceausescu. Nici in America nu exista aceasta lege. Am fost in Rominia si am incercat sa vorbesc cu oameni batrini care au trait bine pe timpul lui Ceausescu. Le era frica numai sa-i pomeneasca numele, nu mai spun cind am adus vorba de jidani. RUSINE !!!

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.