“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Actorul de telenovele Danilo Carrera, schimbare șocantă! Cum îi va afecta cariera

Actorul de telenovele Danilo Carrera schimbare socanta Cum ii va

Potrivit publicației peopleenespanol, Danilo Carrera a plecat de la Televisa, semnând un contract exclusiv cu cei de la Telemundo. Potrivit unui comunicat de presă, Carrera va juca în mai multe producții originale ale Telemundo Global Studios și va avea apariții în emisiuni de divertisment și emisiuni speciale ale trustului.

Primele declarații ale lui Danilo Carrera după ce a semnat cu Telemundo

Mi-am început cariera la Telemundo când eram copil, iar 12 ani mai târziu mă întorc. Ceea ce nu s-a schimbat în tot acest timp sunt ambițiile mele de a reuși în tot ceea ce îmi propun”, a comentat Carrera. Sunt entuziasmat să încep această nouă etapă și să dăm start proiectelor mari pe care le vom crea împreună”, a completat actorul.

Prezența lui Danilo Carrera în Telemundo se consideră a fi o investiție în talentele relevante pentru publicul mexican.

„Este o onoare să îl avem pe Danilo din nou în familia Telemundo, un artist complet care și-a construit o carieră de succes cu proiecte mari atât în domeniul ficțiunii, cât și cu participări în domeniul divertismentului”, a declarat Karen Barroeta, vicepreședinte executiv, Telemundo Global Studios.

În urmă cu un an actorul a avut o pauză profesională pentru a avea grijă de mama sa, diagnosticată cu cancer. După ce a anunțat semnarea contractului cu Telemundo, Danilo Carrera a dezvăluit că starea de sănătate a mamei sale s-a îmbunătățit.

Citește și:

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.