ACTOR CUNOSCUT, MORT PE SCENA. DETALII CUTREMURATOARE DE ULTIMA ORA:

Un actor vorbea publicului despre cum ar fi să-i fie rău… S-a aşezat pe un scaun şi ce-a urmat este înfiorător.

O glumă atroce a destinului, aceea rezervată unui cunoscut actor de comedie care a murit pe scenă, în mijlocul râsetelor publicului care se gândea că e vorba doar de o glumă. Doar cu câteva minute mai înainte, actorul şi showmanul britanic, cu origini italiene, Ian Cognito,spusese (ca o glumă), că nu se simte deloc bine, iar spectatorii, crezând că este vorba de o nouă glumă au explodat în hohote de râs şi aplauze.

După cum explică BBC, tragedia s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute într-un local, The Attic, în sudul Angliei. Ian Cognito (nume de scenă), alias Paul Barbieri, avea 60 de ani şi era foarte cunoscut în Marea Britanie. În timpul spectacolului, Ian Cognito făcuse un spirit de glumă: ”Vă puteţi imagina că vă simţiţi un rău şi dintr-o dată vă pomeniţi vorbind în galeză? Îmaginaţi-vă ca asta mi s-ar putea întâmpla mie, aici, în faţa tuturor”.

Cinci minute mai târziu, Ian Cognito s-a aşezat pe un scaun cu capul şi braţele destinse. Toţi, inclusiv proprietarul barului şi prezentator al evenimentului, s-au gândit că probabil era vorba de o altă glumă, dar în realitate nu era aşa. ”Mă gândeam că e una din poantele sale. M-am apropiat de el şi i-am atins un braţ,convins că va reacţiona strigând ‘Aaauuu!’, dar n-a fost aşa”, a povestit Andrew Bird, prezentatorul seratei.

După câteva minute, cei prezenţi au început să se îngrijoreze şi au realizat că era vorba de ceva cu adevărat serios. După ce au chemat serviciile sanitare, o ambulanţă a venit la faţa locului şi chiar dacă medicii au încercat îndelung să-l resusciteze, n-au reuşit să-l salveze pe artist. Cauzele decesului n-au fost făcute cunoscute până acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *