Actor celebru, declarații ULUITOARE despre COVID-19! „Savanții vor să umble la ADN „

Celebrul actor Dorel Vișan, în vârstă de 83 de ani, a făcut o serie de afirmații conspiraționiste despre pandemia de COVID-19.

Marele actor crede că virusul COVID a fost creat în laborator, că femeile vor fi sterile peste 14 ani și extratereștrii vor „reveni” pe Pământ pentru a reface viața!

Dorel Vișan a făcut declarațiile halucinante într-un interviu acordat site-ului cluj24.ro. El este adeptul teoriei conspiraționiste care spune că virusul a fost fabricat în laborator.

Mai mult, femeile vor deveni sterile în următorul deceniu, iar extratereștrii vor reface viața pe Terra, susține acesta.

„Savantii vor să umble la ADN / Ți-o bagă ei, electronic…”
„Se pare că societatea noastră, lumea noastră modernă, nişte oameni iresponsabili care se numesc savanţi, vor să umble la ADN şi să bage informaţii, să-l ataşeze pe om la telefon. Nici şcoală nu mai trebuie, că ţi-o bagă ei, electronic. Într-o seară înveţi patru limbi străine. Ei, dacă vor încerca, şi au încercat, asta e şi cu Covidul acesta, e foarte ciudată toată treaba asta. Ai văzut că nimeni nu lucrează decât la efect, nimeni nu lucrează la cauză.

Orice lucru şi orice fenomen – asta e legea fundamentală a naturii, a lui Dumnezeu- are o cauză. Dacă-i distrugi cauza, efectul se distruge singur. Nimeni nu întreabă ce-i cu Covidul ăsta, de unde vine? L-a scăpat accidental? Sau a vrut să-l scape? Cine l-a făcut? Din ce l-aţi făcut? De ce l-aţi făcut? Asta trebuie întrebat. Nu câte paturi să mai facă, cu oxigen”, spune actorul.

„Să vină străinii să refacă viața” / „Femeile Pământului se vor steriliza”
Dorel Vișan este ferm convins că virusul a fost făcut în laborator: „Precis! Şi cred că e alimentat în continuare. Acum vor câştiga câteva zeci de miliarde după vaccin şi boala va merge mai departe”.

„După vaccinare, boala va merge mai departe. Pentru că ei au spus că vaccinul nu rezolvă. Doar măreşte imunitatea. Dar imunitatea poţi să ţi-o măreşti din alimentaţie, din ce bei, cum trăieşti etc. Spuneau savanţii că dacă vor umbla la ADN, la celula primară a vieţii, cam prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza. Şi, atunci, va trebui să se întâmple un lucru – cum s-a întâmplat şi în alte epoci -, să vină străinii să refacă viaţa. Se crede că s-a mai făcut treaba asta”, afirmă Dorel Vişan.

Actorul a confirmat că se referă la extratereștri.

„Au văzut că fetele sunt frumoase și s-au culcat cu ele”
„La extratereştri. Deci, există viaţă şi în altă parte. Păi, nu vorbeşte Evanghelia, Geneza, la capitolul 6? Că lumea s-a amorţit pe pământ şi pământenii au făcut fete frumoase şi îngerii din cer, copiii Domnului, au văzut că fetele pământene sunt frumoase şi au coborât şi s-au culcat cu ele. Se crede că Venus, care s-a desprins abia cam acum 5.000 de ani, pe care n-au văzut-o tăbiţele astrologice indiene, care sunt cele mai perfecte… Tăbliţele astea le-au luat francezii şi nu ştiu ce s-a întâmplat cu ele, că au dispărut. În orice caz, nu se mai vorbeşte despre ele. Puteai să consideri un fenomen cu 2.500 de înainte, la fracţiune de secundă. Îţi dai seama ce civilizaţii erau?!”, adaugă actorul.

Sursa: gandul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *