Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ANALIZENOUTATI

Acțiunea de Kompromat împortriva Gabrielei Firea și a Ministrului Alexandru Rafila cu participarea lui Raed Arafat și a ghici cui

România anului 2023 este o colonie a alianței Anglo-Saxone, unde piesele importante din politica dâmbovițeană sunt puse cu degetul, precum piesele pe o masa de șah, de mâinile dibace ale decidentilor, cei care conduc, de facto, România.

RAED ARAFAT 1 4

Elementul cheie în sistem este Președintele Klaus Johannis și cel ales a fi succesorul acestuia pentru următoarele alegeri din 2024-Directorul SRI, Eduard Raul Hellvig – „Hellvig este evreu khazar, tatăl lui nu știe românește, vorbește doar limba maghiară și idiș.

Elementul cheie în sistem este Președintele Klaus Johannis și cel ales a fi succesorul acestuia pentru următoarele alegeri din 2024-Directorul SRI, Eduard Raul Hellvig – „Hellvig este evreu khazar, tatăl lui nu știe românește, vorbește doar limba maghiară și idiș.

image 28

Ales săptămâna trecută drept succesor al lui Klaus Johannis, Helvig va candida la viitoarele alegeri prezidențiale din partea PNL, urmând a aduna la sânul lui oamenii agreați de Ambasada Americii, pentru a pastra linia de „colonie” pe care România o deține în prezent în raport cu America, Israel și NATO.

PSD condamnat la dispariție și disoluție prin implozie

Președintele PSD Marcel Ciolacu, personaj amuzant și plin de haz, a fost numit la conducerea PSD tocmai pentru capacitatea cognitivă redusă, pentru lipsa de coloană vertebrală, pentru slugărnicie și pentru faptul că este un personaj slab, lipsit de educație, lipsit de relevanță în societate, adică, sluga perfectă pentru cine caută una.

PSD se află în prezent în fața unui atac în care victima colaterală este Biserica Ortodoxă Română, care va trebui din 2024 să se obișnuiască cu transformarea României în ROMÂNIA NEO-PROTESTANTA, cu o pierdere de 10% / an de credincioși, având în vedere planurile Sectei Iudeo-Adventiste pentru următorii zece ani, în Romania.

Secta Adventista a lucrat exact cinci zile pentru a reusi să i-o bage în așternut lui Ciolacu pe Sora Sorina Stan (fosta Docuz- din Biserica Adventista Buzau), fosta nevastă a lui Robert Negoiță (Biserica Adventista Labirint), sora intru Hristos cu adventista Emilia Șercan.

Ciolacu vrăjit de vrăbiuța tânără din pat, dornică de zbenguială 24/7 și-a abandonat soția care i-a fost alături, preț de o viață, găsindu-și „iubirea vieții”, in bratele Sorinei.

image 20
Noua achiziție a lui Ciolacu, trimisă la „calificare”

„Marcel Ciolacu urmează să fie dinamitat anul viitor, când vor șterge cu el pe jos, pe același rețetar folosit în cazul lui Bode și al Gabrielei Firea.

Practic, PSD – Partidul Social Democrat este condamnat la dispariție sub pragul de 15% din electorat, prin cea mai agresivă campanie media derulată într-un stat Democratic- coordonată sub Operațiunea numită Saltelele Morții.

Se urmărește (conform unor surse care rămân anonime, pentru moment) realizare unei schimbări radicale în opinia de vot, prin ridicarea AUR și USR cu Președinte Helvig din partea PNL. Acesta este, în mare, planul pentru Romania următorilor zece ani.

AUR este un partid fantomă cu un singur leader real: Dumitru Coarnă, restul, pleavă în vânt!

USR o structură infectată de adventiști, iudei, persoane dubioase cu legături în Austria și Israel, păstrată în mod special ca rampă de lansare a unor persoane cheie, în funcție de necesități.

România trebuie să rămână aliatul cel mai fidel al Israelului și al Americii și să permită Austriecilor, Germanilor și Evreilor, să jefuiasca și că capuseze în continuare sectoarele importante din economie: imobiliarele, energia, băncile, afacerile, transporturile, etc.

Secta Iudeo-Adventistă este prezentă și în Bulgaria unde are un plan similar, însă activitatea este coodonata tot de la București

Secta Iudeo-Adventistă din România (cunoscută ca SIAR) cât și Secta Iudeo-Adventistă din Bulgaria (SIAB) urmărește directivele date de Statul Prieten Israel de transformare a României și Bulgăriei în State Marionetă, aliniate intereselor Sioniste și americane, având în vedere poziția geo-strategică a României și Bulgariei în spațiul european și internațional.

Al doilea element important în România și Bulgaria este partea economică pe care Austriecii, Germanii și Evreii o domină, aceștia având peste 200.000 de oameni de afaceri implicați în diverse sectoare, în mod direct și prin terți.

Daca în Bulgaria evreii întâmpină ceva dificultăți în implementarea planului, în România Educată, lucrurile merg ca pe roate!

Saltelele Morții

În ultimii trei-cinci ani a existat o acțiune cu numele Saltelele Morții, prin care un număr de 13 persoane cu funcții publice au fost otrăvite cu substanțe chimice (in apa si cafea) pentru a le incapacita, cu scopul eliminării/incapacitarii acestora și al preluării respectivelor poziții, funcții cheie dorite de iudei.

Gabriela Firea este de departe persoana care a necesitat cel mai mare efort, acesata rezistând nu doar otrăvirii, ci și unor corpuri străine care ingerate trebiau să o scoată în sicriu, din spital, nu doar din Primăria Capitalei.

image 25

Gabriela Firea în calitate de Primar al Capitalei a avut enorm de suferit de pe urma otravirilor repetate, însă, printr-o minune, a reușit să rămână în viață. Este și o femeie deosebit de puternică si Prim-Vice Presedinte PSD, al doilea om in partid.

firea removebg preview
Gabriela Firea a fost informată de mai bine de 6 luni legat de otrăvire și legăturile Sectei Iudeilor cu Biserica Adventistă și aparatul lor de propagandă, însă nu a făcut nimic pentru a se pregăti pentru un linșaj!

Nu același lucru se poate spune și despre doamna Inspector Mihaela Neacșu, care a murit subit, după ce a băut din apa pe care o avea la sala de fitness! În calitatea ei de Inspector General în Ministerul Învățământului, doamna Neacșu sa opus ferm numirilor cu dedicație a Directorilor din Școlile Bucureștene, așa cum Secta Iudeo-Adventistă cerea, prin intermediul PNL, cât și pătrunderii ONG-urilor care fac bine în Școlile din București. Pentru determinarea ei, Mihaela a platit cu viata!

image 23

Pentru ca nu mai aveau timp de pierdut, acestia au actionat rapid, iar doza administrata doameni Neacsu a fost prea mare, asa ca acesata a decedat.

neacsu removebg preview

Secta a pus mâna pe Inspectoratele și școlile din Capitala, pe licee și facultăți, iar ceea ce se petrece acum, este o adevărată epurare a corpului didactic și înlocuirea acestora cu neoprotestanti și oameni aliniați lor, persoane fară pregătirea profesională necesară unor posturi în învățământ, cu atât mai puțin de conducere! (Experimentul Lehliu va reveni cu o salba de articole legat de situația în detaliu a Școlilor din București (inclusiv Scolile de Muzica si Arta) și de dezastrul produs de Adventiști și Neoprotestanti în capitală)!

Mihaela Neacșu era buna prietenă a Gabrielei Firea, pe care o aprecia în mod deosebit pentru sprijinul acesteia în relația cu învățământul, pentru implicarea Gabrielei în rezolvarea reală a problemei Unităților de Învățământ.

Aceiași echipă care a lucrat în cazul doamnei Mihaela Neacșu l-a operat și pe Gigel Lazăr

gigel lazar removebg preview
Gigel Lazar- otravit cu aceiasi substanta care cauzeaza infarct/ hemoragii, probleme hematologice

Gigel Lazăr a dus alături de Gabriela Firea o campanie deosebit de activă și de necesară în București, în școli și licee, de conștientizare și de informare legat de consumul drogurilor, asta în timp de Evreii luptau pentru Legalizarea Marijuannei în România, făceau proiecte de lege și le împingeau pe holurile parlamentului.

image 24

Gigel Lazăr. Federația Neguvernamentală Antidrog și CIADO România

Gigel Lazăr a fost otrăvit de aceiași echipă și în aceiași perioadă ca și Firea și numai o minune a făcut că acum, el este în viață! Efectul a fost însă catastrofala pentru Gigel, a făcut infarct și a fost scos din ecuația influentei locale. Practic, a fost scos din joc complet!

Substanța folosită

Erbicidul Diquat și cantități mici de clor, informații obținute în urma analizelor efectuate de cei care au fost otrăviți.

Vlad Oprea- Primarul Liberal al Orașului Sinaia și Șeful Poliției Sinaia- Ramona Vlad- otrăviți cu cantități mici de erbicid

Putini stiu că Vlad Oprea a trecut print-un episod în care a avut mari probleme cu inima, fiind spitalizat și operat, eveniment cu cauze inexplicabile, iar Ramona Vlad, cea care trebuia să revină la Călărași ca Sef al IPJ Călărași, a suferit în urma ingestiei de substanțe toxice, o hemoragie la nivelul gâtului, și doar un noroc chior a făcut să mai fie azi în viață!

Vlad Oprea chiar daca este PNL-ist punea mari probleme Sectei Respiro si Iudeilor prin refuzul cedarii unitatilor de invatamant si prin refuzul de a colabora cu investitorii din imobiliare austrieci, cu interese in Prahova.

vlad oprea

Inspectorul Vlad Ramona- scoasă pe dreapta prin otrăvire

Fiecare otrăvire a fost realizată prin intermediul unor persoane apropiate, iar Vlad Ramona a înțeles inclusiv cine este persoana care a otrăvit-o, așa cum Vlad Oprea nu mai bea și nu mai consuma nimic, indiferent la ce întâlnire merge!

Recorder a dus chiar o puternică campanie prin care a încercat cu succes defăimarea acestuia!

Recorder este element esențial în Crima Organizată Evreiască.

image 22
Materialul Recorder cu dorne si informatii de la Adventisti a costat (pe surse) 80.000 de euro!

SRI cunoste operația Saltelele Morții însă a blocat actiunile importiva membrilor Sectei Iudeo-adventiste și a MOSSAD, chiar a fost complice la ultima acțiune a lui Arafat, acțiune în care Gabriela Firea este practic scoasă din viață politică, cu picioarele înainte!

Motivele?

Gabriela Firea era foarte apropiată de Biserica Ortodoxă și nu era coruptibilă pe axa intereselor avute de Alianța Anglo Saxonă, nu sprijinea oamenii de afaceri evrei și nu era aliniată liniei Americane de politica internă! Dintre toți cei 13 otrăviți+ 2 minori, Gabriela Firea și cercul ei a fost lovită cel mai puternic, și cu mare greutate au reușit aducerea lui Nicusor Dan la conducerea Bucurestiului.

Demisia lui Hellvig

Hellvig știa detaliile legat de otrăvirea celor 13+2, însă nu a făcut nimic. Hellvig este evreu! Nu a vrut să îi supere pe Evrei, nici pe Americani!

Hellvig (zis Împietritul) nu și-a dat demisia de la conducerea SRI pentru că a impetrit în funcție, Helvig și-a dat demisia pentru a avea un început curat în cursa pentru Președinția României, iar după plecarea lui, fratele Raed Arafat, a avut liber să o execute pe Gabriela Firea. Trei zile distanta!

Liberul primit de Arafat pentru cea de-a treia execuție, a Gabrielei Firea, vine la pachet cu aparatul media al Sectei Iudeo-Adventiste, aparat care va decima PSD și pionii principali ai acestuia! Urmează zilele următoare Olguta Vasilescu- pe același șablon!

Alexandru Rafila are o atitudine naționalistă, pro-România, fapt care infuriaza Tel Aviv-ul, el urmând la execuție, pe același calapod.

Din informații venite din redacția Liberateta, înainte de concedirea directorului trustului Libertatea, Mihnea Vasiliu (prezentată drept plecare voluntară- zilele trecute), Alexandru Rafila trebuia să fie primul executat, însă din motive organizatorice, dosarul Gabrielei Firea a fost prioritizat și aruncat în grabă, pe piață.

rafila removebg preview
Cel mai mare dușman în viață al Iudeo-Adventiștilor. Omul de care, la fel că în cazul Gabrielei Firea, interesele americane, austriece și evreiești, nu pot trece
image 26
Fratele Alexandru Ungureanu- pocăitul intru hristos al Bisericii Adventiste de |Ziua a șaptea- cel responsabil din 2023 de împingerea Legalizării Marijuannei în România si iubito de evrei

Alexandru Rafila știe că urmează să fie executat mediatic, știe care sunt actorii principali și modul de acțiune, astfel, efectul complotiștilor este net scăzut, lipsit de substanță, mai ales că Rafila este un profesionist în domeniu, fapt care face imposibilă compromiterea lui în mod facil!

PSD a reușit cumva, prin Alexandru Rafila, Secretarul din Agricultură Botanoiu (schimbat acum) și alți câțiva Directori din MADR să blocheze zecile de încercări de legalizare a marijaunei pe filiera evreiască, pe lege dedicată lor. Este de-a dreptul incredibil cum efervescenta lucrare a statului Israel de a face din Romania Cap de Pod în domeniul calmantelor pentru muribunzi și a cannabisului pentru cei bolnavi de cancer în faza terminală, să se împiedice de trei-patru oameni, preț de aproape două decenii! asta după ce evreii au băgat peste 30 de miliane de euro în mod direct în România și Bulgaria, pentru a împinge proiectele.

Deputatul Emanuel Ungureanu și Vicepreședinte în Comisia de Sănătate din Camera Deputaților

Ungureanu merge anual la Auschwitz, unde cântă cu evreii și dansează pe acoperișul crematoriului unde au fost arși oamenii.

Antena 3 avea informațiile legat de descindere și era pregătită cu mașini și locațiile precise, precum și faptul că pacienții vor fi transportați la spitale militare, din afara zonei Ministrului Rafila! Acțiunea a fost aranjată în mod profesional, cu implicarea fratelui adventist Mihai Emanuel Gâdea (directorul Antena 3 CNN) și pregătirea din timp a transmisiei acțiunii în forță a DSU!

Pocaitii de la antena 3 au avut exclusivitate!

Lucian Bode trebuia sa plece din functia de Ministru al Internelor pentru ca actiunea in forta a DSU sa poata fi pusa in executie. Lucian Bode a fost tocat de aparatul de Kompromat al Emiliei Sercan si al Sectei Iudeilor, timp de doi ani de zile, pana a crapat si a fost extirpat de Johannis.

sursa: https://experimentullehliu.ro/

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Un comentariu

  1. Foarte subțire materialul și speculativ la o maniera suprarealistă.Iudaismul nu are nimic de a face cu adventismul ( provine din latinescul ad venire și se referă la Iisus ) deoarece Iisus nu are loc iudaism fiind cel mai probabil doar o ficțiune cu o viața nedocumentată nici măcar in cărțile sfinte creștine.Hellvig nu este evreu ci este etnic german. Iohanis și-a adus la conducere in funcții importante propria camarilă fiind in sinea sa un anti evreu convins data fiind și originea partidului care l-a propulsat inițial ( Forumul Democratic German – continuatorul de facto al Partidului National Socialist – Nazist) .
    Nu mai intoxicați va rog mințile și așa slăbite ale romanilor avizi de știri conspiraționiste.Dacă aveți ceva de împărțit cu adventistii va rog sa disecati cu atenție și sa-i desprindeți de iudaism.

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.