ACOPERISUL VIITORULUI – Tigla solara schimba totul

13

Seful Tesla, Elon Musk, recunoscut pentru ideile sale inovative, a venit cu o descoperire cel putin interesanta: acoperisurile din tigla solara.

Se doreste crearea stilurilor de viata sustenabile, mai recis, acoperisurile din tigla solara ar ajuta la aparitia energiei. Acoperişul solar vine în patru stiluri: ”Textured Glass Tile”, ”Slate Glass Tile”, ”Tuscan Glass Tile” şi ”Smooth Glass Tile”, totul pentru a se mula pe ”o varietate de stiluri arhitecturale”.

VEZI SI: Se dau case GRATIS. Afla care este singura condiţie pe care trebuie să o îndeplineşti

Cu ajutorul acestor tigle solare, mediul nu ar mai fi atat de poluat. Toti ne dorim ca aceasta planeta sa reziste, sa ne tina impreuna si in acelasi timp, sa traim in siguranta pe Terra. Cu aceste acoperisuri, am avea caldura, energie si o temperatura acceptabila in case, care s-ar mentine la orice ora.

Ţiglele solare prezentate pe celebra stradă Wisteria Lane reprezintă un mod mai atrăgător de a monta panouri ecologice pe casă în comparaţie cu actuala tehnologie solară, a spus Musk. ”Sper că acesta este viitorul pe care îl vreţi”, a adăugat acesta, potrivit Science Alert.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *