“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Acești hoți de rinichi vor scăpa nepedepsiți. Au fentat o coadă de 1000 de muribunzi, doar nu au dat în cap la oameni

lucan si arsinel 0

Hai că s-a răcit aproape de tot scandalul cu chirurgul Lucan și nu s-a întâmplat nimic notabil.

S-au dat și niște citate din jurnalele lui, dar citate periate ca pe vremuri, fără nume, ca să nu deranjeze pe nimeni – că doar doctorul ăsta lua șpagă de la neant, nu de la șmecheri.

Stați liniștiți, n-o să aflați niciodată numele celor care l-au corupt, nici pe ale celor care l-au protejat. Deși sunt toate în jurnale. Îi vor da 2 ani, scapă după 6 luni cu banii întregi pe numele neamurilor și se reangajează la spital după câteva spălări la Antena Poporului. Așa se face în România: corupții sunt lăsați 10 ani să fure, că nu fură doar pentru ei, după care li se dă o pedeapsă de formă, stil mafia columbiană, ca să fie toată lumea mulțumită și poporul să simtă că i se dă și lui ceva. Un pic de mumu. Că rinichiul l-a luat Arșinel. S-a băgat în față la o coadă de 1000 de bolnavi, mare scofală, doar nu a dat în cap la oameni.

Sursa: Rasboiul

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.