“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISTIRI

Această strategie sperie lumea! Gigantul Facebook dorește să aibă acces la CONTURILE BANCARE ale clienților

conturi bancare

Strategie de ultim moment al gigantului Facebook, fără doar și poate dorește Mark Zuckerberg dorelte să aibă acces la conturile bancare ale clienților. O strategie ce ar putea speria multă lume.

Ştirea că Facebook solicită câtorva dintre cele mai mari bănci din lume să ofere informaţii financiare detaliate despre clienţi este suficient de înspăimântătoare, concluzionează jurnalistul britanic Maggie Pagano într-un articol de opinie publicat de DailyMail.

Potrivit Wall Street Journal, gigantul social media a discutat cu instituţii financiare precum JP Morgan Chase, Wells Fargo, Citigroup şi Bancorp UBS în legătură cu potenţiale servicii pe care le-ar putea găzdui pentru clienţii acestora pe Facebook Messenger.

Se crede că discuţiile se axează pe modul în care instituţiile financiare şi Facebook ar putea folosi informaţii legate de tranzacţiile cu cardul, balanţe de plăţi şi furnizarea de alerte de fraudă.

Ambiţiile lui Marck Zuckerberg par să fie nemărginite, observă şi jurnalistul DailyMail.

VEZI SI: AVERTISMENT DE ULTIMA ORA: Un nou tip de ÎNŞELĂTORIE circulă pe Facebook!

Facebook are nevoie de noi arii de creştere, iar industria serviciilor financiare este un sector evident în care să intre, din moment ce include datele a 2,2 miliarde de clienţi activi.

Potrivit surselor DailyMail, Facebook, alături de alţi giganţi din tehnologie, împreună cu Amazon şi Google, au aplicat pentru obţinerea unei licenţe de la Banca Angliei. Chiar şi fără o licenţă completă, regulile noi din Marea Britanie referitoare la Open Banking (Bankingul Deschis) fac mai uşor procesul de intrare a noi jucători în acest domeniu, ne-au informat businessmagazin.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.