Accident TERIBIL pe DN1: CINCI OAMENI AU MURIT!

Accidentul s-a petrecut marţi dimineaţa, în jurul orei 8.00, pe DN1, în dreptul localităţii Breaza, cartier Nistoreşti. Din primele infomraţii, în accident sunt implicate două maşini în care se aflau şapte persoane.

UPDATE ORA 9.04: Cinci persoane (toţi bărbaţi) au fost declaraţi decedaţi. Victimele nu au răspuns manevrelor de resuscitare. Alte două persoane sunt rănite.

UPDATE ORA 9.00 Poliţia Prahova a anunţat că traficul pe DN1, în zona accidetului, este complet blocat, iar circulaţia maşinilor a fost deviată prin Breaza. UPDATE ORA 8.37: Două persoane implicate în accident au fost declarate decedate.

UPDATE ORA 8.56: Alte trei victime se află în stop cardiorespirator, iar medicii fac manevre de resuscitare, a anunţat ISU Prahova. ………………………

Ştirea iniţială Cinci dintre acestea sunt incarcerate, dintre care patru nu sunt conştiente, potrivit unui comunicat remis presei de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. La faţa locului au fost mobilizate 1 maşină de stingere, 3 descarcerari, 4 ambulanţe SMURD din care 1 de terapie intensiva mobila. La faţa locului a fost solicitat un elicopter SMURD.

Ştire în curs de actualizare

Sursa: adevarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!