Accident teribil pe A1

Accident teribil pe autostrada A1, pe raza localităţii Bethausen, în Timiş. 14 persoane au fost rănite după ce două TIR-uri, un microbuz, o camionetă şi două maşini s-au izbit.

Accidentul a avut loc, în această dimineaţă, în jurul orei 3, pe sensul de circulaţie către Deva. În evenimentul rutier au fost implicate doua TIR-uri, un microbuz, o camionetă şi două maşini.

Pompierii au intervenit pentru descarcerarea celor 14 victime, cinci dintre acestea necesitând îngrijiri medicale.

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe a doua bandă, pe sensul către Bucureşti al autostrăzii A1 Deva – Nădlac.

Cum s-a produs accidentul de pe A1, la Bethausen

Potrivit Centrului Infotrafic, un autocamion s-a defectat în mers şi a rămas blocat pe banda de urgenţă. După aproximativ 40 de minute, conducătorul unui alt autocamion nu a observat vehiculul blocat şi a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta.

După impact, alte patru autoturisme, care se aflau în coloană, au fost implicate într-o coliziune, pe fondul nerespectării distanţei regulamentare a celui de-al patrulea conducător auto.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. Ptr Klauss Werner….aici nu mai e vb de infrastructura intrucat accidentul s-a produs pe autostrada.Aici e vb de prostie.Si prostia ucide domnule Werner Iohannis.Calci pe cadavre si nu stii decat sa arati cu degetul spre altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *