Accident teribil pe A1

Accident teribil pe autostrada A1, pe raza localităţii Bethausen, în Timiş. 14 persoane au fost rănite după ce două TIR-uri, un microbuz, o camionetă şi două maşini s-au izbit.

Accidentul a avut loc, în această dimineaţă, în jurul orei 3, pe sensul de circulaţie către Deva. În evenimentul rutier au fost implicate doua TIR-uri, un microbuz, o camionetă şi două maşini.

Pompierii au intervenit pentru descarcerarea celor 14 victime, cinci dintre acestea necesitând îngrijiri medicale.

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe a doua bandă, pe sensul către Bucureşti al autostrăzii A1 Deva – Nădlac.

Cum s-a produs accidentul de pe A1, la Bethausen

Potrivit Centrului Infotrafic, un autocamion s-a defectat în mers şi a rămas blocat pe banda de urgenţă. După aproximativ 40 de minute, conducătorul unui alt autocamion nu a observat vehiculul blocat şi a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta.

După impact, alte patru autoturisme, care se aflau în coloană, au fost implicate într-o coliziune, pe fondul nerespectării distanţei regulamentare a celui de-al patrulea conducător auto.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

One thought on “Accident teribil pe A1

  • 9 octombrie 2019 la 08:45
    Permalink

    Ptr Klauss Werner….aici nu mai e vb de infrastructura intrucat accidentul s-a produs pe autostrada.Aici e vb de prostie.Si prostia ucide domnule Werner Iohannis.Calci pe cadavre si nu stii decat sa arati cu degetul spre altii.

    Răspunde

Lasa un comentariu