ACCIDENT TERIBIL. O indragita artista de muzica populara, IN DOLIU-UPDATE

Interpreta de muzică populară Liliana Savu a suferit un grav accident rutier. Potrivit primelor informații România TV, soțul artistei ar fi murit pe loc.

UPDATE 2: Conform sursadevest.ro, deși se crezuse că în accident a mai fost implicat și un alt autoturism, se pare că a fost o singură mașină, cea în care erau cei doi soți. Liliana Savu și Liviu Badea ar fi oprit pe banda de urgență, s-au dat jos din mașină, însă șoferul, și anume soțul artistei, a uitat să tragă frâna de mână, moment în care autoturismul a venit peste bărbat și l-a trântit la pământ. Lovitura cu capul de asfalt i-a fost fatală. Interpreta a suferit un șoc și a primit îngrijiri medicale, însă nu a fost internată în spital.

UPDATE: Artistul Adrian Stanca, apropiat familiei Badea, a vorbit la România TV și a explicat interpreta de muzică populară și soțul său de fapt se întorceau din Germania spre casă, cei doi mergând în urmă cu câteva zile la fiica lor, Camelia, pentru a-i fi alături de ziua ei de naștere.

Îndrăgita interpretă de muzică populară, din Banat, Liliana Savu Badea, a suferit un grav accident rutier în timp ce se îndrepta cu soțul ei către Germania, la fiica lor.

Tragicul eveniment s-ar fi produs pe o autostradă de pe teritoriul Ungariei. Potrivit primelor informații, soțul artistei, Liviu Badea, a murit pe loc, iar cântăreața a fost grav rănită și transportată de urgență la un spital din Ungaria.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-au întâmplat cu exactitate faptele. Apropiații familiei ar fi plecat deja în Ungaria pentru a prelua trupul neînsuflețit al lui Liviu Badea și pentru a afla care este starea de sănătate a artistei, informează sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.