Accident TERIBIL al activistului de mediu, Daniel Bodnar. Risca sa ramana paralizat pe viata

Activistul de mediu, Daniel Bodnar, rănit grav într-un accident rutier în Suceava, a intrat în operație într-un spital din Iași, iar apropiații săi spun că “medicii în momentul de față îi dau foarte putine șanse că va merge din nou pe picioarele lui”.

“Daniel, iubitul nostru, a intrat acum în operație. Avem încredere în Dumnezeu că echipa medicală va lua cele mai bune decizii și că Dumnezeu va face o minune.

După operație va avea nevoie să urmeze proceduri complexe de terapie și recuperare. Vrem să fim alături de el, chiar dacă medicii în momentul de față îi dau foarte puține șanse că va merge din nou pe picioarele lui.”, se arata intr-un mesaj publicat de către familie pe pagina sa de Facebook.

Persoanele care doresc să îl susțină pot dona în contul său ori al soției.

Amintim că Daniel Bodnar a fost victima unui grav accident rutier în noaptea de luni spre marți, pe raza comunei Sucevița din județul Suceava. În urma impactului, coloana sa vertebrală a fost grav afectată, existând riscul de a rămâne paralizat pe viață.

George Simion: Probabil mafia lemnului a reușit să-l elimine
George Simion, liderul AUR, apropiat al lui Daniel Budnar și-a exprimat temerea că accidentul activistului de mediu ar putea fi un act crimanl al mafiei lemnului. El a anunțat că a interpelat deja Ministerul de Interne în vederea elucidării cu celeritate a accidentului.

„Este absolut regretabil ce s-a întâmplat. Probabil, mafia lemnului a câștigat o bătălie și a reușit să-l elimine, fizic, pe Daniel Bodnar. Războiul abia acum începe.“ – a declarat liderul AUR.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *