ACCIDENT sau TENTATIVA de ASASINAT? CE AU DESCOPERIT MEDICII ÎN CORPUL MEZZOSOPRANEI MARIA MACSIM!


Cauzele accidentului pe care l-a suferit mezzosoprana Maria Macsim Nicoară încep să capete contur. Artista a căzut pe scările imobilului în care locuia, fiind găsită la opt ore de la tragedie. Vedeta se află în comă de gradul 4, iar medicii nu îi dau foarte multe șanse de supraviețuire.

La internarea în Spitalul de Neurochirurgie din Iași, medicii i-au prelevat probe biologice cântăreţei, de unde a reieşit că în acel moment avea o concentraţie de 0,40 mg/l alcool pur în sânge. Însă, cel mai probabil, la momentul căzăturii, în jurul orei 23.00, alcoolemia acesteia ar fi fost mai ridicată, undeva în jurul valorii de 1 la mie: o valoare de stare de ebrietate nu foarte avansată, scrie Ziarul de Iași.

Ce știu anchetatorii

Până acum, anchetatorii au aflat că Maria Macsim Nicoară ar fi căzut pe scări, ea ajungând la spital, luni dimineață, după aproape 8 ore de la accident, cu răni grave la cap, traumatisme la coloană și picioare, dar și cu nasul rupt și strivit.

Ei iau în calcul o cădere pe scări, însă nu este deloc clar dacă această cădere, extrem de violentă după rănile provocate, s-a produs accidental sau victima a fost într-un fel sau altul împinsă. Dar, la prima vedere pare să fie un accident casnic.

Totodată, anchetatorii au deschis un dosar de tentativă de omor după ce au aflat că, deși avea mai multe răni, solista a fost lăsată să zacă toată noaptea. Abia dimineață, soacra femeii a sunat la 112. Soţul artistei le-a spus anchetatorilor că a găsit-o prăbuşită lângă scări şi a dus-o în dormitor.

Sursa: cancan.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile