Accident MORTAL în Olanda. Un microbuz plin cu români a fost izbit de un autoturism. Doi bărbați au murit, iar șapte sunt în stare gravă


Tragedie pe șoselele din Olanda, acolo unde un microbuz care transporta români a fost izbit în plin de un autoturism condus de o tânără în vârstă de 23 de ani.

Final tragic pentru doi dintre bărbații care se aflau în microbuzul morții. Tragedia s-a produs în cursul dimineții de marți, pe o șosea din Olanda. Microbuzul transporta nouă români muncitori sezonieri care se duceau la muncă. În urma impactului puternic, șapte se află în stare critică, iar doi au murit pe loc.

Potrivit publicației medemblikactueel.nl, citată de evz.ro, accidentul a avut loc pe N240, în apropiere de Medemblik, în nordul Olandei. Autoritățile susțin că vinovată de accident se face o șoferiță, în vârstă de 23 de ani, care nu a acordat prioritate șoferului microbuzului, deși acesta circula regulamentar pe un drum principal.
Astfel, femeia a ieșit de pe un drum secundar, fără să se asigure, luând din plin microbuzul în care se aflau cei nouă români. Din păcate, impactul a fost extrem de dur, iar cei doi bărbați decedați, au fost proiectați prin parbriz, cel mai probabil, în absența purtării centurii de siguranță. Unul dintre cei doi a murit pe loc, iar al doilea a decedat câteva ore mai târziu, la spital.

Muncitorii români erau zilieri și lucrau în agricultură, având vârsta de 25, respectiv 44 de ani, potrivit diaspora.ro.
Potrivit publiației olandeze, ceilalți șapte români și șoferița celeilalte mașini sunt în stare critică, fiind transportați de urgență la spitalele din apropiere. În momentul tragicului accident aceștia se deplasau către locul de muncă.

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *