ACCIDENT MORTAL! Detalii cutremuratoare


Accidentul tragic a avut loc vineri dimineța, după ce mașina în care se aflau cei cinci a intrat într-un copac de pe DN 1A, la ieşirea din localitatea Cocorăştii Olt.

Persoanele rănite în accidentul din Prahova sunt patru frați, iar aceșia și-au văzut tatăl murind în fața lor și nu au mai putut face nimic. Cel care conducea era unul dintre fii. Tânărul a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, cu toţii au rămas încarceraţi.

La fața locului a intervenit o autospecială de stingere, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Când a fost scos dintre fiare, tatăl, în vârstă de 46 de ani era deja mort. Trei dintre fiii săi au fost transportaţi la spital în stare gravă. Iar al patrulea a refuzat spitalizarea.

„Accident rutier cu descarcerare în comuna Cocorăştii Olt, o dubiţă cu 5 ocupanţi a intrat într-un copac. O persoană a rămas încarcerată şi o alta surprinsă sub copac. Am intervenit cu o autospecială de stingere, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Ambii bărbaţi au fost extraşi de către echipajul de descarcerare, cel din auto se afla în stop cardio-respirator, iar cel surprins sub copac este conştient şi asistat medical. Alte două persoane din dubă au fost evaluate medical. Bărbatul de 42 de ani încarcerat nu a supravieţuit, iar alte 4 victime sunt transportate la spital„, a precizat Raluca Vasiloae.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.