Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
INTERNATIONALSTIRI

Accident mortal cu români în Ungaria, provocat de o maşină care mergea pe contrasens, pe autostradă

accyu

Un accident mortal cu români a avut loc în Ungaria, fiind provocat de o maşină care mergea pe contrasens, pe autostradă. Şoferul acesteia a murit pe loc, alţi trei oameni sunt în comă.

Un şofer de 85 de ani a intrat pe contrasens pe M5, în direcţia Szeged, la Kiskunfélegyháza, dar după scurtă vreme a realizat că a greşit direcţia şi pur şi simplu a întors pe autostradă. S-a izbit frontal cu un Reanult condus de un român, scrie delmagyar.hu.

La volanul unui Suzuki, şoferul de 85 de ani a fost grav rănit, iar soţia lui 82 de ani, care stătea pe scaunul din dreapta, a murit pe loc. Fiica lor, 60 de ani, a fost şi ea rănită grav. Şoferul român a fost şi el transportat în comă la spital.

Din datele oferite de presa maghiară, se pare că şoferul de 85 de ani venea de la înmormântarea surori sale şi când a relizat că merge pe autostradă în direcţia greşită a întors pur şi simplu, fără să realizeze că nu poate face aşa ceva.

Traficul pe M5 a fost complet blocat mai multe ore, fiind deviat pe şosele adiacente autostrăzii.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.