ACCIDENT GRAV! Romani MORTI in Germania! Viteza excesivă nu i-a IERTAT!

Doi români şi-au pierdut viaţa în Germania, după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier pe autostrada A3.

Un microbuz care transporta români a fost implicat într-un teribil accident pe A3, în Germania. Vehiculul s-a făcut praf după ce a intrat în plin în remorca unui autocamion staţionat, ce efectua reparaţii pe autostradă.

1470

Potrivit site-ului Idowa.de, citat de ziarulromanesc.de, vehiculul pentru lucrări de întreţinere era oprit regulamentar în afara zonei de rulare, pe o bandă temporar închisă circulaţiei. În urma impactului, şi-au pierdut pe loc viaţa şoferul, în vârstă de 35 de ani, şi o fată de 15 ani, aflată pe unul din scaunele din faţă. Cauza accidentului a fost viteza excesivă.

Citiți și:  Microbuz plin cu români, accident cumplit in Austria: 2 MORȚI și 4 răniți grav

Alte cinci persoane din microbuz, patru femei şi un bărbat, cu vârste cuprinse între 16 şi 45 de ani, sunt grav rănite, dar viaţa nu le este în pericol. La locul accidentului au fost trimise urgent trei elicoptere, care au transportat victimele la spital.

“Răniţii sunt în stare critică, dar nu există risc vital”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei germane. Autostrada a fost blocată ore bune după impact, coloana de maşini formată atingând 15 kilometri.

Poliţia a precizat că pasagerii din microbuz nu erau imigranţi ilegali şi se pare că accidentul ar fi avut loc din cauză că şoferul român nu a respectat restricţiile de viteză. Ministerul Afacerilor Externe a confirmat moartea celor doi români şi precizează că ţine legătura cu autorităţile germane şi cu spitalele unde sunt internate persoanele rănite.

Citiți și:  Microbuz plin cu români, accident cumplit in Austria: 2 MORȚI și 4 răniți grav
VEZI SI: ALERTĂ! Deutsche Welle AVERTIZEAZĂ România. Afla ce spun despre problema imigranților pentru țara noastră.

LASA UN COMENTARIU