ACCIDENT GRAV pe autostrada Soarelui: S-a activat PLANUL ROSU de interventie pentru a SALVA 50 DE RANITI in timp ce 3 oameni si-au pierdut vietile

 

accident-a2-isu-dobrogea-16-1024x768

In aceasta dimineata s-a dat alarma dupa ce pe autostrada Soarelui au avut loc doua accidente in lant. Imensul carambol a dus la aparitia a 50 de raniti si din nefericire, a 3 morti.

Planul rosu de interventie a fost activat, astfel nu mai putin de 10 ambulante au ajuns la fata locului. S-a intervenit cu zeci de cadre ale ISU, astfel: de la Călărași 50 pompieri, un medic și 8 asistenți, de la ISU București-Ilfov au ajuns 30 pompieri, 7 medici si 8 asistenți, ISU Ialomița a trimis 5 pompieri, un medic și 6 asistenți, iar ISU Constanța 9 pompieri. Cu toti au facut tot posibilul ca victimele sa ajunga la spital in timp record.

gabi4061-1024x683

Cat despre motivele accidentului, se stie ca s-a produs pe 2 etape: 

In prima, după ce un șofer a ieșit imprudent dintr-o benzinărie, fără să se asigure, a fost acroșat ușor de o altă mașină. Cei doi șoferi au ieșit din mașini pentru a discuta, moment în care alte aproximativ 10 mașini s-au lovit între ele.

VEZI SI: „Andra Maruta este plina de durere! Catalin Maruta a decedat intr-un grav accident RUTIER! „

Într-o a doua fază, după doar câteva secunde, un TIR a frânat brusc, pentru a evita impactul cu o mașină deja implicată în carambol, iar mașinile din spate s-au lovit de acesta.

61845107

Ceata, vizibilitatea redusa si nerespectarea distantei au dus la ciocnirea a zeci de masini. Mai mult decat atat, soseaua prezenta urme de bruma si apa. Din primele cercetari, au fost implicate in accident 29 de masini.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *