Accident GRAV cu VICTIME MULTIPLE: Un BMW s-a făcut PRAF după ce a intrat într-un AUTOBUZ


Patru persoane au fost rănite duminică după amiază într-un accident petrecut în judeţul Constanţa în care au fost implicate un autoturism şi un autobuz. În urma impactului, maşina s-a răsturnat. Victimele au fost duse la spital, transmite news.ro.

otrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, duminică după amiază, un bărbat în vârstă de 54 de ani conducea un autoturism pe DN 2A, pe banda a doua, dinspre Mihail Kogălniceanu către Ovidiu.

În momentul când a ajuns în dreptul Aeroportului Mihail Kogălniceanu, şoferul nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi a intrat în coliziune cu un autobuz, condus regulamentar pe prima bandă, în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat în vârstă de 39 de ani.

În urma impactului, autoturismul a părăsit carosbilul şi s-a răsturna.t

În accident au fost rănite patru persoane. Este vorba despre şoferul autoturismului şi doi bărbaţi, de 32 de ani, respectiv 65 de ani, pasageri în maşină şi de o femeie de 51 de ani, taxatoare în autobuz. Victimele au suferit traumatisme craniene şi toracice, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.