ACCIDENT DE TREN INFIORATOR. A MURIT PE LOC!

Doi fraţi cu vârste de 17 şi 21 de ani se aflau în duba spulberată de un tren de pasageri, azi dimineaţă, la o trecere de cale ferată din Şcheia, în Suceava. În urma impactului teribil, băiatul mai mic a fost aruncat din maşină şi a murit, iar fratele lui a fost grav rănit.

Imagini de groază la Şcheia, în această dimineaţă, acolo unde un tren de pasageri, care circula pe ruta Iași – Timișoara, a făcut praf un microbuz de firmă, în care se aflau doi fraţi.

În urma impactului devastator, un adolescent de 17 ani a fost proiectat în afara dubei şi a murit, în timp ce fratele lui mai mare, de 21 de ani, a rămas încarcerată, fiind scoas de pompierii şi predat echipajului SMURD.

Tânărul de 21 de ani a fost stabilizat, este conştient şi a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația feroviară a fost întreruptă pe secția de cale ferată 513, în apropierea stației CF Suceava Vest.

Trenul implicat în accident circula pe relația Iași – Timișoara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.