Accident cumplit noaptea trecută în Buzău

Un accident teribil s-a produs, noaptea trecută, pe DJ203, în comuna Ziduri, Buzău. Şase tineri au ajuns la spital după ce un băiat de 26 de ani, ar fi efectuat o depăşire periculoasă.

Un taximetrist a văzut cum s-a petrecut totul şi cum era să fie şi el printre victime. Omul spune că a fost depăşit de un bolid de lux care circula cu viteză mare.

„Circulam dinspre Râmnicu Sărat spre Ziduri, regulamentar. A trecut o Skoda, care m-a depăşit, apoi a trecut un BMW, care şi el m-a depăşit. Apoi BMW-ul a încercat să depăşească şi Skoda, însă, din faţă venea un Logan.

Nu a amai avut timp să se redreseze şi a acroşat Loganul, din Logan s-a dus în Skoda, care s-a dus în dreapta, iar BM-ul în stânga. S-au rostogolit în aer, înfricoşător”, a declarat taximetristul pentru Observator.

În urma impactului, cea mai avariată a fost Skoda. S-a răsturnat de mai multe ori pe câmp şi s-a oprit după 200 de metri, într-un lan de floarea soarelui.

Loganul a fost mai puţin avariat.

Şase persoane au fost rănite în accident, dintre care trei sunt în stare gravă. Un băiat şi o adolescentă au fost transferaţi la spitalul judetean de urgenţă Buzău.

Poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz. Traficul în zonă a fost blocat mai bine de 3 ore.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *