Accident cumplit noaptea trecută în Buzău

Un accident teribil s-a produs, noaptea trecută, pe DJ203, în comuna Ziduri, Buzău. Şase tineri au ajuns la spital după ce un băiat de 26 de ani, ar fi efectuat o depăşire periculoasă.

Un taximetrist a văzut cum s-a petrecut totul şi cum era să fie şi el printre victime. Omul spune că a fost depăşit de un bolid de lux care circula cu viteză mare.

„Circulam dinspre Râmnicu Sărat spre Ziduri, regulamentar. A trecut o Skoda, care m-a depăşit, apoi a trecut un BMW, care şi el m-a depăşit. Apoi BMW-ul a încercat să depăşească şi Skoda, însă, din faţă venea un Logan.

Nu a amai avut timp să se redreseze şi a acroşat Loganul, din Logan s-a dus în Skoda, care s-a dus în dreapta, iar BM-ul în stânga. S-au rostogolit în aer, înfricoşător”, a declarat taximetristul pentru Observator.

În urma impactului, cea mai avariată a fost Skoda. S-a răsturnat de mai multe ori pe câmp şi s-a oprit după 200 de metri, într-un lan de floarea soarelui.

Loganul a fost mai puţin avariat.

Şase persoane au fost rănite în accident, dintre care trei sunt în stare gravă. Un băiat şi o adolescentă au fost transferaţi la spitalul judetean de urgenţă Buzău.

Poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz. Traficul în zonă a fost blocat mai bine de 3 ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *