ACCIDENT CUMPLIT. Microbuz cu români distrus de un camion. O româncă a murit, iar alții șapte se luptă să supraviețuiască

Un microbuz cu români a fost implicat într-un accident foarte grav pe o șosea din Cehia. Microbuzul a fost distrus de un TIR.

O româncă a murit, iar alte șapte persoane au fost rănite, patru dintrele ele fiind în stare gravă. Două au intrat în comă.

Accidentul a avut loc marți, în jurul prânzului, după ce un camion a intrat în microbuz, la granița cu Germania. În microbuz se aflau opt români.

“Există șapte răniți la fața locului. Unul dintre oameni nu a supraviețuit accidentului.”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Dagmar Jiroušková, potrivit Tachovsky.

Trei răniți grav au fost transportați la spital au elicopterele. “Serviciul de salvare aeriană de la Líní a transportat un bărbat în stare critică pentru ventilația pulmonară controlată și celălalt într-o stare foarte gravă, dar conștient, la Spitalul Universitar Pilsen. Serviciul de salvare aeriană din Praga a transportat un bărbat în stare foarte gravă la spitalul din Motol.”, a informat purtătorul de cuvânt al serviciului de salvare, Mária Svobodová.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *