ACCIDENT CUMPLIT. Microbuz cu români distrus de un camion. O româncă a murit, iar alții șapte se luptă să supraviețuiască

Un microbuz cu români a fost implicat într-un accident foarte grav pe o șosea din Cehia. Microbuzul a fost distrus de un TIR.

O româncă a murit, iar alte șapte persoane au fost rănite, patru dintrele ele fiind în stare gravă. Două au intrat în comă.

Accidentul a avut loc marți, în jurul prânzului, după ce un camion a intrat în microbuz, la granița cu Germania. În microbuz se aflau opt români.

„Există șapte răniți la fața locului. Unul dintre oameni nu a supraviețuit accidentului.”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Dagmar Jiroušková, potrivit Tachovsky.

Trei răniți grav au fost transportați la spital au elicopterele. „Serviciul de salvare aeriană de la Líní a transportat un bărbat în stare critică pentru ventilația pulmonară controlată și celălalt într-o stare foarte gravă, dar conștient, la Spitalul Universitar Pilsen. Serviciul de salvare aeriană din Praga a transportat un bărbat în stare foarte gravă la spitalul din Motol.”, a informat purtătorul de cuvânt al serviciului de salvare, Mária Svobodová.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *