Accident GRAV. Un autobuz cu calatori s-a rasturnat intr-un sant. A fost activat PLANUL ROSU!

Accident cu opt victime s-a produs joi în judeţul Bihor. Autorităţile au activat planul roşu de intervenţie, după ce un autobuz a ajuns într-un şanţ.

„Apelul 112 a intrat la ora 13.55. Accidentul rutier s-a produs pe DN 19, între Valea lui Mihai şi Curtuişeni, este implicat un singur autovehicul, un autobuz care s-a răsturnat într-un şanţ. Din primele date 8 pasageri ar avea nevoie de îngrijiri medicale, traficul rutier nu este blocat”, a declarat BIHOREANULUI comisarul şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Poliţiştii rutieri urmează să facă cercetări la faţa locului pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului rutier.

Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor, în autobuz se aflau 21 de persoane.

„La ora 13.57, ISU Bihor a fost anunţat despre producerea unui accident rutier, pe DN 19, între Valea lui Mihai şi Curtuişeni, în care a fost implicat un autobuz în care se aflau 21 de persoane. Pentru gestionarea optimă a evenimentului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, a spus Camelia Roşca.

La faţa locului au fost mobilizate numeroase echipaje specializate în intervenţiile de urgenţe.

La momentul publicării acestei ştiri, la faţa locului acţionează două maşini de stingere a incendiilor, două echipaje de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, 9 ambulanţe SMURD şi SAJ.

Ştire în curs de actualizare

Sursa: m.ebihoreanul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *