ABUZ AL CURCANILOR: Pieton încătuşat de poliţie, după ce a refuzat să se legitimeze (Video)

Poliţiştii din Constanţa care s-au aflat, în această dimineaţă, în zona Gării, s-au luptat minute în şir cu un pieton recalcitrant, care a refuzat să se legitimeze după ce a traversat prin loc nepermis.

În imaginile filmate de un martor şi postate pe Facebook se vede cum pieton nu vrea nicicum să colaboreze cu oamenii legii.

Pentru că nu a vrut să se legitimize, oamenii legii l-au somat să urce în maşina de poliţie, moment în care tânărul a început să se smucească.

Doi poliţişti s-au luptat minute în şir, în mijlocul străzii, ca să-l convingă pe individ să meargă la secţie. Fără succes, însă.

Doar după ce, în ajutorul agenţilor au mai venit alţi cinci colegi, bărbatul a fost, într-un final, încătuşat şi băgat în autospecială.

Ce spune IPJ Constanţa

„Deoarce indisciplina pietonală se numără printre principalele cauze generatoare de accidente rutiere, în cursul de astăzi, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traversării neregulemantare. În acest context, poliţiştii au identificat un bărbat care travesra strada neregulamentar.

Acesta a fost somat să se oprească, a refuzat să se legitimeze. Mai mult, a devenit recalcitrant, motiv pentru care colegii mei l-au imobilizat, l-au încătuşat şi l-au condus la sediul Serviciului Rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu 290 lei pentru traversare neregulementară, dar şi cu 1500 de lei, pentru refuz de legitimare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. Poate putin prea mare amenda..dar au procedat corect! „Unde-i lege, nu-i tocmeala!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.