“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Abia acum s-a aflat! Udrea a dezvăluit totul

cap 2 udrea 696x393 1

Nimeni nu și-a închipuit așa ceva despre fostul ministru al Turismului. Abia acum s-au aflat detalii din relația sa de cuplu cu Adrian Alexandrov, pe care nu toată lumea le-a știut.

Dezvăluiri inedite despre Elena Udrea. De această dată, informațiile sunt strâns legate de viața personală a fostului ministru. Mai exact, sunt detalii extrem de interesante despre cel care îi este partener de peste 7 ani de zile.

Este vorba de Adrian Alexandrov, cu care Elena Udrea are și o fetiță. Chiar dacă mulți nu au luat în serios, la început, relația celor doi, timpul a demonstrat exact contrariul. Mai mult chiar, în ciuda încercărilor grele prin care trece Elena Udrea, bărbatul i-a rămas alături și se ocupă în continuare de fetița lor.

Momentul în care Elena Udrea l-a cunoscut pe Adrian Alexandrov
Puțini sunt însă cei care știu cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov și când a început iubirea dintre cei doi. Aceștia formează un cuplu solid deja de șapte ani și chiar dacă între cei doi există o diferență de peste un deceniu, nimic nu i-a oprit vreodată să-și continue povestea de dragoste.

Fostul ministru al Turismului a povestit chiar ea că l-a cunoscut pe afacerist la sală. Ulterior l-a întâlnit întâmplător în oraș. Bărbatul i-a oferit cartea lui de vizită și a invitat-o la cafea. Din acel moment, cei doi au intrat într-o solidă relație și au fost unul lângă celălalt

Fostul ministru, detalii inedite debutul relației
„Ne știam de ceva vreme din vedere, ne mai întâlneam la sala de sport, ne salutam, dar cel puțin eu nu știam nici măcar cum îl cheamă. Ne-am întâlnit întâmplător, după un timp, în oraș, pe la sfârșitul lui iunie 2016 – eu tocmai ieșisem din cealaltă relație, eram deci singură și deschisă către un nou început -, am schimbat câteva cuvinte, mi-a dat cartea lui de vizită, iar în zilele următoare am băut o cafea împreună și cam ăsta a fost debutul nostru în calitate de cuplu”, a declarat Elena Udrea, la un moment dat, pentru viva.ro.

Elena Udrea se află în momentul de față la închisoare după ce a fost condamnată în dosarul Gala Bute. În tot acest timp, partenerul ei de viață Adrian Alexandrov este liber și a fost nevoit să își concentreze atenția pe cea de-a doua persoană importantă din viața lui, fiica sa Eva. Trebuie spus că Elena Udrea s-a văzut nevoită să își mintă fiica că ar fi plecat la muncă în Italia, astfel încât micuța să nu fie prea afectată.

Avocata fostului ministru al Turismului a declarat că pentru un copil atât de mic este dificil de explicat o astfel de situație, iar aceasta a fost cea mai bună alegere.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.