A VIOLAT OAIA! Oaie eutanasiata după ce a fost VIOLATA de un tigan

Un fermier german a ramas șocat când a vrut să-și hrănească animalele. El a prins un bărbat de etnie tiganeasca care a întreținut relații cu una din oile sale, conform publicatiei Merkur.de.

Bărbatul a vrut să hrănească oile din Velden sâmbătă dimineața în jurul orei 5 dimineața, când a făcut descoperirea șocantă:

La locul de hrănire, fermierul a văzut un bărbat îngenunchiat în spatele uneia dintre oi cu care intretinea raporturi sexuale cu animalul.

Străinul a fugit după ce a observat că fermierul l-a văzut. Bărbatul a intrat într-un gard electric care limita la pășunea oilor, apoi a fugit într-o direcție necunoscută.

La fața locului a lăsat o soseta si o casca de tip bluetooth. Articolele au fost ridicate pentru investigații.

Citiți și:  Germania e în stare de șoc! ANUNTUL venit acum este cumplit

Un medic veterinar chemat a diagnosticat mai multe răni ale oilor, care indicau în mod clar „fapte de tip sodomit” de către infractor.

Conform rapoartelor, oile au suferit de rect rupt prin actul sexual. Animalul a trebuit să fie eutanasiat din cauza rănilor sale.

Suspectul este descris ca un bărbat cu pielea întunecată, în jur de 25 de ani, cu o figură zveltă. Poliția din Vilsbiburg a demarat o anchetă. Dacă aveți sugestii, vă rugăm să sunați la 08741/96270.

Acesta nu este cu siguranță primul „viol de oaie” din Germania. În urmă cu mai bine de o săptămână, un migrant african a fost arestat în orașul german Freiburg pentru că a violat mai multe animale și a agresat sexual trei femei.

Citiți și:  Un neamț îndrăgostit de România s-a mutat la noi și s-a botezat ortodox. Thomas Sieber: Tineretul din Germania este extrem de stricat, foarte mulți au boli psihice și consumă droguri. În Germania, credința este ridiculizată

Vezi si: AU VIOLAT CAINELE! Cadavrul unui câine violat găsit într-o tabara de refugiați

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!