A treia vizită a mascaţilor. Ţiganii au spus că se vor cabla din nou, cu ajutorul unui „expert”. „Ne costă vreo 500 de euro. Face treabă bună” / VIDEO SCANDALOS

Ţiganii din Bălteni, comuna Conţeşti, care fură curent electric, au primit a treia vizită a mascaţilor, în decurs de trei luni. Oamenii legii, însoţiţi de câini antrenaţi şi de electricieni, i-au decablat din nou pe hoţi.

Persoanele racordate ilegal la sistemul de energie au fost vizate de mascaţi şi angajaţii Electrica. Autorităţile s-au întors în localitate după ce ţiganii au declarat că se vor cabla de fiecare dată după ce vor pleca poliţiştii. Operaţiunea costă 500 de euro, potrivit localnicilor.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Răcari si cei de la secţia nr.12 Poliţie Rurala Tărtăşeşti, împreună cu reprezentanţii unei societaţi de distribuţie a energiei electrice, au acţionat pe raza localităţii Bălteni, pentru prevenirea şi combaterea furturilor de energie electrică. Astfle, în urma verificărilor efectuate aua constat 22 de infracţiuni conform prevederilor art.228 alin. 1 si alin. 3 din Codul penal şi art. 92 alin.2 din Legea energiei electrice şi a gazelor naturale nr.123/2012”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Prima dată mascaţii au descins în Bălteni chiar de Moş Nicolae. Au venit însoţiţi de angajaţii de la Electrica pentru a tăia toate improvizaţiile ţiganilor care s-au racordat ilegal la curent.

„În loc de Moş Crăciun ne-au tăiat curentul, e la ofertă. La cei care nu au contor, le taie curentul, dar şi-l pun ei înapoi. Îl aducem şi noi pe altul, pe expertul de la Bucureşti. Ne costă vreo 500 de euro expertul ăsta, dar face treabă bună”, spune unul dintre tinerii satului.

Alţii au spus că în tot satul sunt doar 5 familii care plătesc curentul electric.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

2 comentarii

  1. videourile NU se deschid….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.