“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

A sunat din greșeală în secția de Poliție să ceară bani prin metoda ”Accidentul”

cocalar22

Prinderea în flagrant a unui tânăr de 22 de ani din Reșița și arestarea lui preventivă pentru 30 de zile au scos la iveală lucruri incredibile despre metoda „Accidentul”, prin care o mulțime de cărășeni au rămas cu buzunarele goale! Răzvan Nicolae Cristea a fost încătușat după un ghinion teribil!

Prin metoda „Accidentul” au fost deja păgubiți o mulțime de cărășeni, în ultima vreme, în special din Caransebeș și Oțelu Roșu. Escrocii apelează la întâmplare de la posturi telefonice cu număr necunoscut persoane cărora le zdruncină sufletele și le iau mințile. Le vând diferite povești tragice, în special legate de accidente rutiere în care fiul, fiica sau vreo altă rudă a suferit răni foarte grave, ce necesită intervenție chirurgicală de urgență.

În cazul unora, poveștile pot avea o anumită probabilitate și, fiind vorba despre un copil care se zbate între viață și moarte, raționalul pierde în fața disperării. Oamenii scot tot ce au pus deoparte prin casă și le dau escrocilor. Sume foarte mari, cum e cazul unei femei din Oțelu Roșu, păcălită cu 3.000 de euro și 10.000 de lei la finele săptămânii trecute.

Pe cât de ingenioase sunt poveștile spuse de escroci la telefon, pe atât de incredibil este ghinionul pe care l-a avut o astfel de grupare weekendul trecut. Printre mai multe încercări, sâmbătă, puțin după ora 15.00, escrocii au format o combinație de cifre care le-a fost fatală. Telefonul a sunat chiar în dispeceratul Poliției Oțelu Roșu. Polițistul care a ridicat receptorul a rămas inițial fără replică, fiind convins că e o glumă. Un individ îi explica faptul că fiul lui a suferit un grav accident și că necesită o operație de urgență. A cerut bani, dar foarte repede, deoarece situația copilului e critică. Polițistul a negociat ore întregi cu escrocul de la capătul firului și a reușit să-l păcălească. Au convenit să pună banii solicitați într-un plic, pe care să-l lase lângă un stâlp din fața magazinului Lidl din Oțelu Roșu. Peste drum de Primărie, la 50 de metri de Poliția Oțelu Roșu.

La un moment dat a apărut în zonă o mașină în care se aflau cinci tineri. Unul a coborât, a luat plicul și băieții au întins-o. Polițiștii în civil i-au supravegheat tot timpul, iar la Glimboca mașina a fost oprită de unul dintre filtrele pregătite din timp pentru prinderea în flagrant a escrocilor. Răzvan Nicolae Cristea, tânărul care a luat plicul cu bani și ceilalți patru au fost conduși la Poliție pentru audieri. Cristea a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat ieri Judecătoriei Caransebeș cu propunere de arestare preventivă. Va sta în spatele gratiilor cel puțin 30 de zile, asta dacă nu cumva Tribunalul Caraș-Severin îi va acceptat contestația. Polițiștii mai au însă destul de lucru. Și asta pentru că în sarcina lui Răzvan Nicolae Cristea au fost reținute infracțiunile de complicitate la săvârşirea tentativei la infracţiunea de înşelăciune. Ceea ce înseamnă că, de fapt, „creierul” este altcineva.

Cristea a fost folosit doar pentru a culege banii. În aceeași zi, alte patru persoane din Oțelu Roșu au sesizat Poliția cu privire la apeluri telefonice similare. Iar femeia care a dat escrocilor 3.000 de euro și 10.000 de lei a făcut-o în timp ce lui Cristea i se pregătea capcana, semn că mai pot fi și alții! Sursa: expressdebanat.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.