A SCHIMBAT FOAIA! Viorica Dăncilă pornește REVOLUTIA în PSD


Premierul Viorica Dăncilă i-a reproșat secretarului general al PSD, Codrin Ștefănescu, faptul că deși ea este președinte executiv al partidului, nu este invitată la acțiunile de partid.

Codrin Ștefănescu și Marian Oprișan, la rândul lor, i-au reproșat premierului în cadrul ședinței Comitetului Executiv că nu se implică în activitățile partidului, după ce aceasta a cerut ca PSD să nu opteze pentru o restructurare guvernamentală pentru a impune un ministru nou la Justiție care să nu fie validat și de semnătura lui Klaus Iohannis.

Potrivit surselor citate de Digi24.ro, Dăncilă a pledat pentru varianta unei relații civilizate interinstituționale cu Administrația Prezidențială, ceea ce i-ar fi deranjat pe colegii săi. În replică, Dăncilă a susținut că muncește pentru partid de 23 de ani și este președinte al formațiunii:

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

”În loc să spună lucruri care nu sunt adevărate, domnul Codrin Ștefănescu ar face mai bine să mă invite la acțiunile partidului”, a contraatacat prim-ministrul.

Ca urmare a acestor replici, Viorica Dăncilă a fost invitată să participe vineri și sâmbătă la mitingurile electorale organizate inițial doar pentru Liviu Dragnea la Botoșani și Iași.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *