A scapat porumbelul! Nelu Tataru a spus ADEVARUL despre cele 994 cazuri de infectari cu CORONAVIRUS


Grupul de Comunicare Strategică a informat, marți, că în ultimele 48 de ore „au fost înregistrate alte 994 noi cazuri de îmbolnăvire”. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a făcut marți o declarație din care reiese că GCS a greșit când a trimis informarea zilnică.

„Suntem într-un moment pandemic, de creștere progresivă a numărului de cazuri, vom avea doua saptamani dificile pentru a putea reimpune acele masuri de carantina, izolare in spital, izolare la domiciliu. In functie de respectarea acestor norme vom putea vedea evolutia in perioada urmatoare. Repet, vom avea doua saptamani destul de grele, munca asidua, atat la nivelul DSP cat si la unitatile sanitare”, a spus ministrul Nelu Tătaru.

Citiți și:  Șoc total: Decizia care a aruncat România în aer!

Întrebat de reporteri explicit despre cele 994 de noi cazuri, ministrul a spus: „Sunt si testarile pentru cei internati, sunt si pentru cei care vor sa plece in concediu si-si fac acele testari la cerere”. Astfel, în raportare sunt incluse și testările pentru persoane deja bolnave aflate în spital, deci nu sunt noi cazuri COVID-19.

Stiripesurse.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

2.492 de vizualizări

loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile