A ramas fara job! Dancila, aparitie SOC- FOTO in articol

De când a rămas fără job, Viorica Dăncilă a decis să încerce și câteva activități casnice. Cu toate că nu îi aduc aceeași satisfacție ca funcția de lider, pe care a deținut-o timp de 5 luni, fostul premier pare să se bucure destul de mult având rolul de femeie de casă. Imagini surprinzătoare

Viorica Dăncilă, fost premier și președinte PSD, a ieșit la cumpărături. De 1 decembrie, aceasta a fost surprinsă într-un supermarket Carrefour din Ploiești Shopping City. Imaginea a fost făcută publică de un ploieștean, care a postat fotografia pe Facebook, informează Prahova Online.

Fostul premier, în prezent gospodină, potrivit locației, cel mai probabil își vizita tatăl, care locuiește într-un cartier din Ploiești.

Dăncilă, un om ca toți oamenii
Fotografia postată îe Facebook a strâns zeci de reacții de genul „Până la urmă e și ea un om ca toți oamenii”, sau „Oare Iohannis își face cumpărăturile singur?”.

Viorica Dăncilă, un om modest, a acceptat, de asemenea, să se pozeze cu diverse persoane aflate întâmplător în magazin și care au vrut să se fotografieze cu ea.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu