A ramas fara job! Dancila, aparitie SOC- FOTO in articol

De când a rămas fără job, Viorica Dăncilă a decis să încerce și câteva activități casnice. Cu toate că nu îi aduc aceeași satisfacție ca funcția de lider, pe care a deținut-o timp de 5 luni, fostul premier pare să se bucure destul de mult având rolul de femeie de casă. Imagini surprinzătoare

Viorica Dăncilă, fost premier și președinte PSD, a ieșit la cumpărături. De 1 decembrie, aceasta a fost surprinsă într-un supermarket Carrefour din Ploiești Shopping City. Imaginea a fost făcută publică de un ploieștean, care a postat fotografia pe Facebook, informează Prahova Online.

Fostul premier, în prezent gospodină, potrivit locației, cel mai probabil își vizita tatăl, care locuiește într-un cartier din Ploiești.

Citiți și:  Dragnea o face praf pe Viorica Dancila: „Nu e proastă, e vicleană și lacomă”

Dăncilă, un om ca toți oamenii
Fotografia postată îe Facebook a strâns zeci de reacții de genul „Până la urmă e și ea un om ca toți oamenii”, sau „Oare Iohannis își face cumpărăturile singur?”.

Viorica Dăncilă, un om modest, a acceptat, de asemenea, să se pozeze cu diverse persoane aflate întâmplător în magazin și care au vrut să se fotografieze cu ea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.