A MURIT un CAMPION! News alert

Unul dintre jucătorii care au câștigat titlul de campion al României cu Steaua București a murit! La numai 52 de ani, Cornel Cristescu a încetat din viață.

FC Argeș a anunțat în această dimineață că fostul mijlocaș a murit după o lungă suferință.

„Un Vultur s-a ridicat la cer! Din păcate, după o lungă suferință, Cornel Cristescu a plecat dintre noi. Condoleanțe familiei și celor apropiați! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris clubul la care a jucat Cristescu.

Bogdan Argeș Vintilă, antrenorul de la FCSB 2, a postat un mesaj emoționant. „Cu durere în suflet vă anunț că a trecut la cele veșnice, după o grea suferință, bunul meu prieten Cornel Cristescu. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace”, a fost mesajul fostului portar.

Născut pe 25 august 1968, Cornel Cristescu a jucat la Autobuzul București, Steaua, FC Selena Bacău, FC Argeș, Rocar și Astra. A strâns 233 de meciuri în prima divizie, marcând 5 goluri. Ultimul său meci a fost pe 1 iunie 2002, Astra – Steaua 1-1. A fost campion cu „militarii” în 1993.

Cristescu a marcat un gol, în victoria Stelei cu Arhaus, 2-1, din 4 noiembrie 1992, în Cupa Cupelor, turul II, manșa retur.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!