“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

A MURIT Stephen Hawking – Un Anticreștin Dezaxat Care Va Ajunge în Iad

sth

A murit Stephen Hawking.

În societatea idolilor vom auzi despre asta toata săptămâna și poate și săptămâna viitoare. Ca de fiecare dată când moare o celebritate, nu vom putea scăpa de știri despre activitatea sa, cariera strălucită și tragedia morții sale.

Faptu ca Stephen Hawking a ramas paralizat i-a marcat existența.

Frustarea generată l-a împins să înceapă o cruciadă împotriva lui Dumnezeu, declarând de repetate ori că “Nu exista Dumnezeu”, că “Raiul și Iadul sunt povești inventate” și multe altele.

Un monstru hidos, și în aspect precum și în gândire, Stevie a ajuns pe culmile gloriei găsindu-și un loc de seamă în sistemul post-modernist în care “Știința” este ridicată la rang de religie și credința batjocorită drept “superstiție”.

Ei bine, nici chiar marele savant nu a scăpat de moarte.

Totuși nu a avut numai lăudaci, ci și critici, care au avut curajul să îi dezmintă ura față de divinitate, declarându-l un dobitoc.

Maicaecaterina:

„Zilele trecute m-a uimit Stephen Hawking care, în ultima sa carte ‘The Grand Design’ spune cu fermitate că nu Dumnezeu a făcut lumea, că legile gravitaţiei şi nu forţele divine au făcut toate minunile din jur… Sunt un mare admirator al lui Hawking, i-am citit cărţile tocmai pentru că ştia să le scrie pe limba mea, a unui profan în fizică şi teorii ştiinţifice…’Datorită legilor gravitaţiei Universul se poate crea din nimic’ a scris savantul în ultima lui carte…”, notează Dan pe blog – ul său.

„Cu riscul ca vreun ziar să-mi răstălmăcească vorbele, ca mulţi să-mi trimita mesaje „de bine” cred că în aceasta ultima carte d-nul Stephen Hawking dovedeşte că e un dobitoc care n-a înţeles nimic…Bunica mea, o femeie simplă cu câteva clase a avut puterea să creadă toată viaţa în Dumnezeu şi sfârşitul vieţii i-a adus apropierea de EL…. Bunica mea s-a stins cu credinţa că va ajunge lângă Dumnezeu…Aşa fac şi au făcut miliarde de oameni de pe Planeta…Speranţa în Dumnezeu, Alah sau oricare altă credinţă nu poate fi înlocuită de forţa gravitaţiei d-nului Hawkins…” mai spune Dan Negru

Aș zice RIP, dar pace după moarte nu va avea pentru că acum Hawking probabil că arde în iad. Sursa: Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.