A MURIT! Soferul unui autobuz, bătut sălbatic pentru că a cerut unor pasageri să poarte mască. Unde s-a petrecut tragedia

A murit Philippe Monguillot, șoferul de autobuz bătut sălbatic pentru că a cerut unor pasageri să poarte mască, la Bayonne, în Franța. Bărbatul fusese internat în comă la spital și familia a acceptat după 5 zile să fie deconectat de la aparate, fiind în moarte cerebrală.

Philippe Monguillot, un șofer de autobuz în vârstă de 59 de anidin orașul francez Bayonne, a murit la spital, după ce a fost bătut de câțiva tineri cu care s-a certat pentru că refuzau să poarte mască de protecție în mijlocul de transport, scrie Euronews. Fiica lui Philippe, Marie, a anunțat că familia a fost de acord cu deconectarea acestuia de la aparate.

Duminica trecută, șoferul a vrut să verifice biletul unuia dintre tinerii care se urcau în autobuzul lui și le-a cerut altor trei bărbați să poarte măști de protecție. El a fost lovit atunci cu brutalitate în zona capului și lăsat să zacă pe trotuar. A ajuns la spital în comă, și a fost declarată moartea cerebrală, iar familia sa a decis, vineri, să fie deconectat de la aparate.

Poliția a arestat doi bărbați, în vârstă de 22 și 23 de ani, suspectați că l-au bătut pe șofer. Alte două persoane au fost reținute pentru că nu au sărit în ajutorul lui Philippe.

Tragedia șoferului de autobuz a impresionat comunitatea din Bayonne. Mii de oameni au participat la un marș alb, ca omagiu adus lui Philippe Monguillot. Mii de oameni au participat săptămâna aceasta la un marș alb,ca omagiu adus acestuia.

În urma incidentului, șoferii de autobuz din Bayonne au încetat să mai lucreze câteva zile. Operatorul de transport a precizat că aceștia vor reveni la locul de muncă luni în ”condiții de securitate consolidate”.

Sursa; observator.tv

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *