A MURIT. RAREȘ BOGDAN A FACUT ANUNȚUL DECESULUI

Veste tristă adusă la cunoștința publicului chiar de către prezentatorul TV Rareș Bogdan. Din păcate, s-a stins din viață unul dintre marii luptători anticomuniști, iar înmormântarea sa va avea loc vineri, ora 11. Trupul neînsuflețit va fi depus la capela Sfânta Vineri de pe Calea Griviței din Capitală.

Pe pagina de socializare, Rareș Bogdan a scris că Emil Mihăilescu a fost ”un OM mare” pe care a reușit să îl aducă, de câteva ori, și în studioul emisiunii sale.

”A murit Emil Mihailescu, fost detinut politic din lotul ,,Rugul Aprins”, unul dintre cei mai activi reprezentanti ai Asociatiei Fostilor Detinuti Politici Bucuresti. L-am avut invitat de cateva ori in emisiunile mele, un Om admirabil. O sa fie depus la capela Sf.Vineri de pe Grivitei. Slujba de inmormantare, vineri la ora 11.00! Bunul Dumnezeu sa il odihneasca in pace!”

Citiți și:  Rareș Bogdan provoacă o undă de șoc în politică. Ce se va întâmplă cu ministrul Rafila

„Acești oameni au fost sau ar fi trebuit să fie repere ale unei generații , din păcate au fost ignorați și au trăit modest în neprețuire, dar ei și-au împlinit menirea de eroi, cinste lor ! Dumnezeu îi va prețui jertfa! Ar trebui să facem aceasta, măcar post-mortem și noi românii!”,a fost mesajul unui urmăritor al junalistului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.