A MURIT! Printul Harry si Meghan Markle, in doliu!

Cele doua personalitati regale sunt in doliu. Cel mai varstnic fan pe care il aveau a murit la onorabila varsta de 99 de ani. Ducii sunt devastati.

Printul Harry si Meghan Markle sunt in doliu! Le-a murit cel mai mare fan. Numele ei este Daphne Dunne si a murit la 3 zile dupa ce ducii de Sussex i-au trimis o felicitare. Daphne Dunne implinise 99 de ani cu 3 zile inainte sa moara, informeaza entertainmentdaily.co.uk.

Printul Harry si Daphne Dunne s-au intalnit de cateva ori in timpul turneelor din Australia. Aceasta i-a cucerit inima printului dupa ce l-a pupat pe obraz, in 2015. Din acel an, Printul Harry a pastrat legatura prin corespondenta cu Daphne Dunne.

Daphne Dunne a murit la 99 de ani

A avut doi soti, ambii in armata. S-a asigurat ca nu ii va uita nimeni, dupa moarte. Noi, familia ei, vrem sa va multumim tuturor pentru dragostea si sprijinul pe care i l-ati oferit”, a publicat pe Internet un comunicat, familia lui Daphne Dunne.
Printul Harry si Meghan Markle sunt in doliu acum. Cei doi au fost intristati sa afle despre decesul lui Daphne Dunne. Acestia vor trimite o scrisoare de condoleante familiei indurerate. Cu 3 zile inainte de moartea ei, ducii de Sussex i-au trimis o scrisoare prin care o felicitau pentru implinirea a 99 de ani.

C

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *