Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
SOCIETATE

A murit Ionuţ Aursulesei, poliţistul din Suceava care s-a împușcat în cap

sic

Ionuț Andrei Aursulesei, polițistul din Suceava care s-a împușcat în cap cu arma din dotare, pe 5 august, în apropierea unui cimitir, a murit la spital luni după-amiază.

Polițistul, în vârstă de 32 de ani, se împușcase în cap în mașina personală, în Burdujeni, pe Dealul Mănăstirii. Găsit de colegi, bărbatul a fost transportat la spital în comă de gradul 4, fiind supus mai multor intervenții chirurghicale și primid transfuzii masive de sânge.

Cu toate acestea, încă de la început, pronosticul specialiștilor a fost rezervat.

Potrivit Obiectiv de Suceava, astăzi Ionuț Aursulesei a suferit o hemoragie puternică, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Înainte de a recurge la gestul extrem, polițistul din Suceava a postat pe Internet un mesaj care i-a alarmat pe colegi.

“Când această linie se va îndrepta, vei fi iubit de toți”, a postat polițistul pe 3 august, în imaginea unei linii EKG, a bătăilor inimii.

Cu doar câteva ore înainte de a apăsa pe trăgaci, un alt mesaj alarmant a stârnit îngrijorare printre cei care îl cunoșteau.

”Nu am suportat că persoana ce o iubesc s-a aruncat în brațele altei persoane, în ciuda a tot ce a fost și într-un timp atât de scurt”, a scris polițistul.

Se pare că polițistul a fost puternic afectat de divorțul prin care a trecut recent. În luna februarie a acestui an, tânărul a avut ultimul control psihologic pe care l-a luat cu brio.

“Dumnezeu să te odihnească în pace și să te ierte pentru gestul necugetat din acea seară fatidică, Ionuț, și chiar dacă ai ales să pleci, noi îți vom păstra amintirea vie… «Nu judeca pe nimeni, până nu vei fi mers de două ori, până la lună și înapoi, în pantofii săi”, a transmis pe Facebook, după aflarea veștii, Bogdan Bănică, vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, potrivit sursei citate.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.