A MURIT ION ILIESCU?

A murit Ion Iliescu? Site-ul creat de români care răspunde la întrebare:

Doi români au creat un site cu un singur scop: ca românii să afle dacă a murit Ion Iliescu sau nu. Site-ul amuritiliescu.ro afişează o singură imagine cu fostul preşedinte al României.

Site-ul creat de Şerban Mocanu îl prezintă pe Ion Iliescu şi afirmaţia „Nu încă“. Amuritiliescu.ro e inspirat de alte site-uri de profil din străinătate, cum ar fi howdovaccinescauseautism.com sau willthefuturebeawesome.me? În România, mai există egatametroul.ro?

În 2010, pe internet s-a viralizat întrebarea aceasta, după ce Cristina Chipurici (@pyuric) a întrebat pe Twitter dacă … „A murit Iliescu?“. Imediat după acel moment, un utilizator de Wikipedia a modificat pagina lui Ion Iliescu, pentru a scrie că a murit pe 15 aprilie 2010.

În 2011, Ion Iliescu a murit era o căutare sugerată de către Google, după ce a fost internat la Spitalul Elias. Pe 23 noiembrie 2011, blogul mantzy.ro a scris un articol-epitaf în care publica ştirea că Ion Iliescu ar fi murit.

Gluma macabră a revenit pe 7 decembrie 2013, când pe un grup de Facebook s-a propagat ideea că Ion iliescu a suferit un accident cardiovascular şi a murit.

Aşadar, practic gluma că Ion Iliescu a murit revine din când în când, mulţi dintre cei care nu-l apreciază şi care-l consideră vinovat pentru mineriade, aşteptând acest moment, care a devenit o legendă. La fiecare aniversare a fostului preşedinte al României, apar pe Facebook glume despre cum Iliescu nu a murit încă.

Vezi: EMIL CONSTANTINESCU A MURIT DUPA CE A FOST INTERNAT IN STARE GRAVA IN URMA CU PUTIN TIMP?

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu