A MURIT după ce şi-a scăpat telefonul în cadă, în timp ce făcea baie

 

O fată în vârstă de 14 ani, din Rusia, şi-a pierdut viaţa, după ce şi-a scăpat telefonul în cada plină cu apă, în timp ce făcea baie.

Dependenţa de telefonul mobil a făcut o nouă victimă în Rusia, acolo unde o tânără de numai 14 ani a murit electrocutată.

Iulia Visoţkaia, de 14 ani, din Cheboksari, localitate situată în zona de centru a Rusiei, avea toată viaţa în faţă, însă disperarea de a se menţine în permanenţă pe diferite site-uri de socializare i-a fost fatală.

Tânăra se pregătea să-şi facă o baie, dar şi-a pus telefonul la încărcat într-o priză situată în apropierea căzii.

Înainte de a intra în cadă a vrut să mai verifice o dată mesajele primite. Fata însă a scăpat telefonul din mână, iar acesta a căzut în cadă.

Iulia a murit electrocutată după ce şi-a scăpat telefonul în cadă
În încercarea de a prinde telefonul, fata s-a electrocutat şi a căzut inconştientă în cada plină cu apă.

Conform Daily Mail, părinţii Iuliei erau acasă la momentul respectiv şi au auzit zgomote venite din baie.

Au rămas îngroziţi când au văzut-o pe fata lor prăbuşită în cadă, dar au avut puterea să cheme o ambulanţă.

Din păcate, medicii nu au mai putut decât să constate decesul şi să preia trupul neînsufleţit pentru a-l duce la morgă.

Este a treia oară în doar ceva mai mult de un an când o tânără din Rusia îşi pierde viaţa în urma unui astfel de incident.

În decembrie anul trecut, Irina Ribnikova, 15 ani, campioană naţională la arte marţiale, şi-a pierdut viaţa în acelaşi mod.

Tânăra îşi făcea, de asemenea, o baie, dar era disperată să-şi verifice mesajele primite pe un site de socializare şi a scăpat telefonul cadă.

Doctorii ruşi trag un nou semnal de alarmă în legătură cu pericolul pe care îl reprezintă utilizarea de electrice şi electronice în baie, dar se pare că adolescenţii, în special, nu iau în seamă pericolul la care se expun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.