A murit după ce a fost audiat de DIICOT 20 de ore!

Avocatul Ernest Andrei Moldoveanu, fost sef al Baroului Dambovita, a murit într-un tragic accident rutier, după audieri maraton la DIICOT.

Bărbatul petrecuse 20 de ore la sediul DIICOT, alaturi de clientul său, înainte să intre într-un TIR, pe DN 71, drumul Targoviste – Sinaia, la intrare în orașul Pucioasa. Avocatul Nicolae Pană a vorbit despre tragedia care a lovit familia colegului său de la Baroul Dâmbovița.

”Am fost împreună la acele audieri maraton. Din păcate am depus delegațiile și am așteptat să fin chemați la audieri. Audierea clientului lui a început în jur de 3, al meu în jur de 4 dimineața. În condițiile în care au fost audiați 70-80 de martori chemați, câțiva având și calitatea de suspecți. Dânsul a plecat la 6 fără 20, împreună cu un alt coleg. Pe fondul unei oboseli inerente și motivate s-a întâmplat acest nefericit accident.

Se pare că a ațipit și a intrat într-un tir. E o pierdere mare pentru noi. A fost avocat 47 de ani în Baroul Dâmbovița. Deplângem această pierdere și suntem alături de familie”, a spus Nicolae Pană, la Antena 3.

Potrivit avocatului Pană, este vorba de un dosar deschis în februarie 2018.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.