A MURIT comisarul-şef de Poliţie Cătălina Popa

Inspectoratul Judeţean de Poliţie anunţă că a murit Cătălina Popa, de 40 de ani, care era comisar-şef de Poliţie. A lucrat în Poliţie 15 ani.

IPJ Constanţa a tranmis un mesaj de condoleanţe: „Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa deplânge stingerea fulgerătoare din viaţă a colegei noastre, comisar şef de poliţie Cătălina Popa, care, astăzi, din nefericire, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

De-a lungul carierei, cu o experienţă de 15 ani, colega noastră, în vârstă de 40 de ani, a îndeplinit activităţi în domeniul ordinii publice, iar din anul 2017 şi până în prezent, a activat ca şef al Biroului Analiză şi Prevenirea Criminalităţii al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Pe această cale, aducem un ultim omagiu celei care a fost un exemplu al puterii de a excela pe toate planurile. Trecerea sa în nefiinţă reprezintă o mare pierdere pentru instituţia noastră.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate!
Dumnezeu să o odihnească în pace!“

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.