Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

„A MURIT AUREL”. VESTEA CARE A CUTREMURAT ROMÂNIA

Tragediile lovesc exact atunci când nimeni nu se așteaptă, iar durerea este cu atât mai mare cu cât poți pierde într-o fracțiune de secundă părinți, frați, copii, prieteni sau rude.

Polițiștii orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112 – miercuri, 20 martie – că în albia râului Suceava, în zona Moară de pe raza comunei Straja, este decedat un bărbat. Cel care a sunat s-a prezentat la numărul de urgență ca fiind fratele celui decedat, Aurel P., de 53 de ani, consemnează obiectivdesuceava.ro.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au descoperit – la o distanță de circa 50 de metri de malul râului, în albia Sucevei – un cadavru. Cadavrul a fost identificat ca fiind al lui Aurel P., găsit în poziția culcat cu fața în jos și cu capul și cu picioarele în apă. La fața locului a sosit și un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, care l-a scos la mal.

Cu ocazia examinării cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă leziuni. Din verificările efectuate de oamenii legii reiese că pe 19 martie, în jurul orei 11.00, bărbatul a plecat de acasă spre pădure, având asupra sa un motofierăstrău mecanic și un topor, cu intenția de a tăia niște lemne pentru gospodărie. El nu a revenit la domiciliu, fiind găsit decedat a doua zi dimineață, în jurul orei 08.30, de fratele său.

Încă nu a fost stabilită cu exactitate cauza morții bărbatului.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.