„A MURIT AUREL”. VESTEA CARE A CUTREMURAT ROMÂNIA

Tragediile lovesc exact atunci când nimeni nu se așteaptă, iar durerea este cu atât mai mare cu cât poți pierde într-o fracțiune de secundă părinți, frați, copii, prieteni sau rude.

Polițiștii orașului Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112 – miercuri, 20 martie – că în albia râului Suceava, în zona Moară de pe raza comunei Straja, este decedat un bărbat. Cel care a sunat s-a prezentat la numărul de urgență ca fiind fratele celui decedat, Aurel P., de 53 de ani, consemnează obiectivdesuceava.ro.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au descoperit – la o distanță de circa 50 de metri de malul râului, în albia Sucevei – un cadavru. Cadavrul a fost identificat ca fiind al lui Aurel P., găsit în poziția culcat cu fața în jos și cu capul și cu picioarele în apă. La fața locului a sosit și un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, care l-a scos la mal.

Cu ocazia examinării cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă leziuni. Din verificările efectuate de oamenii legii reiese că pe 19 martie, în jurul orei 11.00, bărbatul a plecat de acasă spre pădure, având asupra sa un motofierăstrău mecanic și un topor, cu intenția de a tăia niște lemne pentru gospodărie. El nu a revenit la domiciliu, fiind găsit decedat a doua zi dimineață, în jurul orei 08.30, de fratele său.

Încă nu a fost stabilită cu exactitate cauza morții bărbatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *