A LASAT ROMANIA CU GURA CASCATA! Un copil de 6 ani care vrea să fie „geniul tuturor lucrurilor“, al treilea Golden Buzz la Românii au talent: „E de pe altă planetă. E ceva ce doar el înţelege“

În cea de-a doua ediţie a show-ului „Românii au talent“, un puşti de şase ani i-a uimit pe membrii juriului cu un număr impresionant, care l-a determinat pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz-ul.

Theodor Marcu, puştiul de 6 ani care a reuşit să ducă la capăt calcule matematice complexe în timp ce spunea şi prenumele unor compozitori europeni de muzică clasică, l-a convins pe Andi Moisescu să-şi ofere şi cel de-al doilea Golden Buzz la „Românii au talent“, în ediţia din 14 februarie.

„E de pe altă planetă. E ceva ce doar el înţelege“, a spus Andi Moisescu despre prestaţia lui Theodor.

Pasionat de numere încă din copilărie, de un an, Theodor urmează cursurile Centrului de Soroban şi Aritmetică mentală NOMIN JYUKU din Bucureşti, unde a dat deja patru examene şi le-a luat pe toate.

A venit la show-ul de la Pro TV pentru a le arăta copiilor, în special, că matematica este frumoasă.

Theodor spune că vrea să fie „geniul tuturor lucrurilor“: cel mai bun la toate, constructor şi compositor, iar apoi „geniul lucrurilor“, potrivit Ştirile Pro TV. Mama băiatului este cercetător, iar tatăl este profesor universitar şi predă tehnologie chimică.

„Sunt şocat de-a dreptul“, a reacţionat.

„De toate meseriile“, a zis micuţul, întrebat de Andi ce doreşte să devină când va fi mare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.