A întors avionul glumind că este infectat cu noul coronavirus

Un avion al companiei canadiene Westjet care zbura către Jamaica s-a întors de la jumătatea drumului din cauza unei glume iresponsabile.

Un avion aparținând companiei canadiene Westjet care se îndrepta către Jamaica s-a întors de la jumătatea drumului după ce un pasager a făcut o glumă proastă, anunțând că a contactat cu noul coronavirus, scrie AFP.

La două ore după decolarea avionului, care transporta 243 de pasageri, unul dintre ei s-a ridicat și a anunțat că a călătorit recent în China şi că s-a infectat acolo cu noul coronavirus. Echipajul de cabină i-a dat o mască chirurgicală şi mănuşi şi l-a izolat de ceilalţi pasageri în partea din spate a avionului.

Citiți și:  OMS, in ALERTA! Boala care s-a dezvoltat pe lângă COVID-19: Creşte riscul decesului cu până la 18%

Avionul efectua un zbor către Montego Bay, dar a trebuit să revină la Toronto din cauza unui ”pasager turbulent”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei aeriene, scrie Agerpres.

”Ca măsură de precauţie, echipajul nostru a urmat toate protocoalele aplicabile în cazul semnalării unor cazuri de boli infecţioase la bord, inclusiv izolarea persoanei care a făcut o afirmaţie nefondată despre coronavirus”, a precizat acelaşi reprezentant al companiei Westjet.

Pasagerul în cauză, în vârstă de 29 de ani, a fost reţinut de poliţie la coborârea din avion şi va fi judecat pe 9 martie.

De la apariţia sa în decembrie în oraşul chinez Wuhan, noul coronavirus a infectat peste 20.000 de persoane şi s-a răspândit în mai mult de 20 de ţări. Conform ultimului bilanţ anunţat de autorităţi 425 de persoane infectate au murit până în prezent în China.

Citiți și:  COVID-ul și Progresismul își dau mâna pentru a zdrobi Libertatea Religioasă

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU