A început vânătoarea românilor! Un primar USR anunță MAJORAREA amenzilor!

Primarul USR al Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță amenzi fără precedent în Sectorul 2 al Capitalei.

Poliția Locală Sector 2, spune Mihaiu, a aplicat cele mai multe amenzi din istoria instituției, în luna noiembrie, valoarea totală depășind 200.000 de euro.

Mai mult, USR vrea să crească valoarea amenzilor din Sectorul, printr-o hotărâre de consiliul local.

„Într-o lume ideală nu am da deloc amenzi fiindcă nu am avea pentru ce, dar din păcate în Sectorul 2 legea e prea puțin respectată. Ceea ce e inacceptabil.

În luna noiembrie s-au dat cele mai multe amenzi din istoria Poliției Locale Sector 2 – 1.145.350 lei. De altfel, se poate observa o evoluție a sancțiunilor de la o lună la alta și comparând cu anii anteriori valoarea totală s-a triplat.

Un alt aspect interesant e că în ultimele 3 luni agenții au început să dea mai puține amenzi la valoare minimă și mai mult spre maxim.

De altfel, e din ce în ce mai evident că pentru anumite fapte valoare sancțiunii este prea mică și nu descurajează suficient. De aceea avem acum în lucru modificarea HCL 301 pentru a mări acele amenzi stabilite de Consiliul Local, modificare de care se ocupă colega mea Alexandra Chirila Viceprimar Sector 2 – în caz că aveți anumite propuneri.”, este mesajul lui Radu Mihaiu.

Sursa bugetul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *