“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

A inceput teribila răzbunare a Rusiei dupa ce crucișătorul Moskva s-a scufundat

rusia reactioneaza dupa ce uefa a mutat finala champions league de la sankt petersburg la paris 2 size6

Războiul dintre Rusia și Ucraina este departe de a se termina. Sâmbătă, 16 aprilie, armata Federației Ruse a decis să bombardeze din nou Ucraina. Bombardamentele s-au intensificat după ce crucișătorul Moskva s-a scufundat în cursul săptămânii trecute.

Rusia a bombardat din nou Ucraina! Tocmai au anunțat. Avioanele au venit din Belarus
Guvernatorul militar regional, Maksim Kozițki, a declarat că Rusia a atacat vestul Ucrainei cu avioane Su-35 din Belarus. Acesta mai spune că sistemele aeriene au doborât rachetele lansate asupra orașului Liov.

”În dimineața de 16 aprilie, aparate rusești Su-35 au tras cu rachete asupra Liovului. Unitățile anti-aeriene ale Comandamentului aerian de Vest al Ucrainei au distrus patru rachete”, a declarat acesta, potrivit CNN.

Presa internațională mai spune că guvernatorul militar regional a precizat că aceste avioane au decolat de pe aerodromul Baranovici, din Belarus.

Sursa anterior citată amintește că, potrivit informațiilor Alianței Nord Atlantice, din Belarus au pornit multe operațiuni aeriene ale Federației Ruse.

Anterior, armata ucraineană a anunțat că a doborât mai multe rachete lansate din Belarus spre teritoriul său.

Kievul a fost puternic bombardat
Un corespondent al agenției France Presse a declarat că o uzină militară ce produce vehicule blindate a fost ținta unui bombardament al forțelor ruse în Kiev. La locul atacului s-au deplasat mai mulți militari și polițiști, aceștia blocând accesul în complexul din care ieșea foarte mult fum.

Vitali Kliciko, primarul Kievului, a notat pe Facebook că momentan nu se știe dacă există victime.

Acesta nu a fost singurul atac al rușilor – armata lui Vladimir Putin a atacat și o uzină de reparații militare din orașul Nikolaev, potrivit Ministerului Apărării din Rusia, citat de Reuters.

Purtătorul de cuvânt al acestui minister, Igor Konașenkov, spune că este vorba despre 16 ținte inamice, care includ echipamente și depozite de armament.

Presa internațională mai scrie că loviturile au fost efectuate cu rachete cu rază lungă de acţiune, de mare precizie.

De partea cealaltă, Rusia spune că a doborât un avion Su-25 al forţelor militare ucrainene în apropiere de Izium, în regiunea Harkov din estul Ucrainei.

Această intensificare a bombardamentelor vine după ce nava-amiral a Flotei marinei ruse în Marea Neagră a fost scufundată.

Conducătorul regiunii Lugansk, Sergei Gaidai, susține că Rusia a lovit o rafinărie de petrol aflată în zona Lisichansk. Întreaga rafinărie a luat foc și s-a produs o explozie puternică.

Deocamdată nu se știe dacă există victime, în urma aceste explozii.

Sursa: capital.ro/ stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.