A INCEPUT SA URLE CAND FOCUL A AJUNS LA EA. Detalii socante despre CRIMA comisa ieri, de un DROGAT, in Buzau!

„Doar leșinase după ce a primit un scaun în cap! S-a trezit când s-a aprins benzina pe ea”

În lipsa unor comunicări oficiale – de înțeles în condițiile în care ancheta e în desfășurare – reporterul buzoienii.ro primește diverse informații/mărturii ale tinerilor din anturajul celor implicați în crima de pe Bd. Bălcescu.

Una dintre ele – nu știm în ce măsură prezintă întocmai realitatea – e însă cutremurătoare.

Personaje sunt acuzatul – Cosmin Dan, victima – Valentina, Anisia – prietena lui Cosmin, plus un prieten de-al lui Cosmin – cu care acesta ar fi venit de la un club din București.

„În primul rând că Dan Cosmin n-a fost singur. A mai fost cineva cu el, un prieten, iar în casă ar fi fost inclusiv Anisia. Cosmin i-a dat dat cu un scaun în cap Valentinei. A crezut c-a murit. A întrebat ce facem acum ? I s-a răspuns, îi dăm foc. Atunci s-a procurat benzina. S-a stropit prin casă, dar și Valentina. Când au aprins focul, surpriză. Valentina s-a trezit. Era doar leșinată. Când a cuprins-o focul a început să urle. Cei trei s-au speriat. N-au știut cum să reacționeze. Au luat-o la fugă. Valentina a ars de vie, neputând să se mai salveze” – povestește sursa buzoienii.ro.

Dacă informațiile prezentate mai sus sunt corecte, asta ar însemna că prietenul lui Cosmin și nici Anisia n-ar fi străini de cele întâmplate și ar putea fi acuzați de complicitate – pentru că n-au împiedicat acțiunea lui Cosmin Dan.

Radu Clonț a adus benzina ?

Pe acest fond a mai apărut o informație. O tânără a scris azi un comentariu la o postare a lui Cosmin Dan.

Georgiana Panaite îl acuză pe Radu Clonț, un prieten de-al lui Cosmin Dan, că a adus benzina și că a instigat la cele întâmplate.

Georgiana Panaite Radu Clont , la puscarie . Esti principalul vinovat , ai adus benzina , esti creația satanei. Copil teribilist care instigă numai la rele . Ar scăpa lumea de un nenorocit dacă te-ai duce la pușcărie. Sa te bage la pușcărie ca tu esti vinovatul. Dacă nu aduceai benzina nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar sunt convinsa ca se va face dreptate , tu ai pus paie pe foc , tu ai dat apă la moară . #lapuscariecutine

Fotografia la care Georgiana Panaite a făcuta cest comentariu înfățișează un grup de șase băieți la un club.

Doi dintre ei sunt Cosmin Dan și Radu Clonț.

Într-un comentariu la cele scrise de Georgiana, cineva o îndeamnă pe aceasta să declare și la poliție ceea ce știe.

„Bună, Georgiana. Să știi că e de datoria ta sa declari la Poliție ceea ce știi. Eu am copiat si printat acest comentariu al tau. Daca nu o faci tu o sa o fac eu, dar nu cred ca o sa-ti faca bine tie. Asa ca te rog sa faci dreptate si sa spui tot ce stii la politie, daca nu ai facut-o deja” – Nicolae Dragu

E de văzut ce s eva întâmpla în continuare și dacă în acest caz deosebit de grav poliția va pune sub acuzare și alte persoane.

Dacă Valentina a murit în urma loviturilor sau a ars de vie ar putea să ofere răspuns și autopsia, ale cărei rezultate probabil că au ajuns azi la dispoziția procurorului de caz și a polițiștilor. Sursa: buzoienii.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *