A INCEPUT SA URLE CAND FOCUL A AJUNS LA EA. Detalii socante despre CRIMA comisa ieri, de un DROGAT, in Buzau!

„Doar leșinase după ce a primit un scaun în cap! S-a trezit când s-a aprins benzina pe ea”

În lipsa unor comunicări oficiale – de înțeles în condițiile în care ancheta e în desfășurare – reporterul buzoienii.ro primește diverse informații/mărturii ale tinerilor din anturajul celor implicați în crima de pe Bd. Bălcescu.

Una dintre ele – nu știm în ce măsură prezintă întocmai realitatea – e însă cutremurătoare.

Personaje sunt acuzatul – Cosmin Dan, victima – Valentina, Anisia – prietena lui Cosmin, plus un prieten de-al lui Cosmin – cu care acesta ar fi venit de la un club din București.

„În primul rând că Dan Cosmin n-a fost singur. A mai fost cineva cu el, un prieten, iar în casă ar fi fost inclusiv Anisia. Cosmin i-a dat dat cu un scaun în cap Valentinei. A crezut c-a murit. A întrebat ce facem acum ? I s-a răspuns, îi dăm foc. Atunci s-a procurat benzina. S-a stropit prin casă, dar și Valentina. Când au aprins focul, surpriză. Valentina s-a trezit. Era doar leșinată. Când a cuprins-o focul a început să urle. Cei trei s-au speriat. N-au știut cum să reacționeze. Au luat-o la fugă. Valentina a ars de vie, neputând să se mai salveze” – povestește sursa buzoienii.ro.

Dacă informațiile prezentate mai sus sunt corecte, asta ar însemna că prietenul lui Cosmin și nici Anisia n-ar fi străini de cele întâmplate și ar putea fi acuzați de complicitate – pentru că n-au împiedicat acțiunea lui Cosmin Dan.

Radu Clonț a adus benzina ?

Pe acest fond a mai apărut o informație. O tânără a scris azi un comentariu la o postare a lui Cosmin Dan.

Georgiana Panaite îl acuză pe Radu Clonț, un prieten de-al lui Cosmin Dan, că a adus benzina și că a instigat la cele întâmplate.

Georgiana Panaite Radu Clont , la puscarie . Esti principalul vinovat , ai adus benzina , esti creația satanei. Copil teribilist care instigă numai la rele . Ar scăpa lumea de un nenorocit dacă te-ai duce la pușcărie. Sa te bage la pușcărie ca tu esti vinovatul. Dacă nu aduceai benzina nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar sunt convinsa ca se va face dreptate , tu ai pus paie pe foc , tu ai dat apă la moară . #lapuscariecutine

Fotografia la care Georgiana Panaite a făcuta cest comentariu înfățișează un grup de șase băieți la un club.

Doi dintre ei sunt Cosmin Dan și Radu Clonț.

Într-un comentariu la cele scrise de Georgiana, cineva o îndeamnă pe aceasta să declare și la poliție ceea ce știe.

„Bună, Georgiana. Să știi că e de datoria ta sa declari la Poliție ceea ce știi. Eu am copiat si printat acest comentariu al tau. Daca nu o faci tu o sa o fac eu, dar nu cred ca o sa-ti faca bine tie. Asa ca te rog sa faci dreptate si sa spui tot ce stii la politie, daca nu ai facut-o deja” – Nicolae Dragu

E de văzut ce s eva întâmpla în continuare și dacă în acest caz deosebit de grav poliția va pune sub acuzare și alte persoane.

Dacă Valentina a murit în urma loviturilor sau a ars de vie ar putea să ofere răspuns și autopsia, ale cărei rezultate probabil că au ajuns azi la dispoziția procurorului de caz și a polițiștilor. Sursa: buzoienii.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *