A INCEPUT RAZBOIUL INTRE CLANURILE INTERLOPE?

Casa unui lider al clanului Rinu, mistuită de flăcări. S-a întâmplat imediat după ce un membru al grupării l-a ucis pe temutul Emi Pian

Locuința unuia dintre liderii clanului Rinu a luat foc, marți, la numai câteva ore după ce Florin Mototolea, alias Emi Pian a fost ucis de o rudă a acestuia. Focul a afectat inclusiv o clădire învecinată și era să se extindă la un bloc aflat în zonă, motiv pentru care zeci de persoane au fost evacuate de pompieri.

La scurt timp după ore 3.00, vestea că Emi Pian a fost înjunghiat mortal a ajuns la majoritatea interlopilor români atât din țară cât și din diaspora. În plus, s-a auzit faptul că bărbatul care a înfipt cuțitul în temutul lider interlop ar fi un anume Napi al lui Rinu, adică exact fiul proprietarului vilei incendiate.

Ca urmare, anchetatorii au luat imediat în calcul o posibilă răzbunare, cu toate că autorul omorului nu era încă stabit, iar vestea că fapta a fost comisă de acest Napi era, mai mult, un zvon.

Pentru stingerea focului, pompierii au intervenit cu 14 autospeciale de stingere, două mașini de SMURD, un echipaj de descarcerare și două autoscări.

Focul a afectat și o clădire vechină și era posibil să cuprindă și un bloc vecin, motiv pentru care pompierii au evacuat peste 20 de persoane.
Suprafața totală afectată de incendiu a fost evaluată la peste 400 de metri pătrați.

Emi Pian a decedat la spital după ce a fost înjunghiat în artera femurală în urma unor neînțelegeri izbucnite în timpul unui joc de barbut organizat într-o locuință situată pe Calea Giulești, din Capitală.

Liderul interlop a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgență chiar de către fiul său, care a ales să nu sune la 112 și să-l ducă personal, cu mașina. După aproximativ o oră, rănitul a fost, însă, declarat decedat.

Potrivit pompierilor, din primele cercetări a reieșit că focul ar fi izbucnit de la o priză situată în mansarda vilei în care locuiește liderul clanului Rinu, cunoscut sub numele de Maurer.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Uite ce palat avea tiganu. Se omoara intre ei si au venit 16 masini de interventie ale romanilor, din banii nostri. Mai avea un pic sia rdea si un bloc al romanilor. Cat ii mai rabdam pe astia la noi in tara, nu se trezesc degeneratii de romani sa isi ia tara inapoi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *