A inceput PROCESUL ANULUI. Ce se intampla cu Dincă și complicele lui. Informatii de ultima ora


Familiile celor două victime din Caracal, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, se vor afla azi, în sala de judecată din Slatina. Începe procesul. La ora transmiterii știrii, cei doi inculpați sunt ținuți în dubă, aduși de la penitenciar la instanță. Gardienii îi păzesc de furia justițiabililor.

Gheorghe Dincă și şi Ştefan Risipiţeanu vor fi prezenți în sala de judecată de la Tribunalul Olt, deși până azi se spusese că ”Monstrul din Caracal” nu va fi scos din penitenciar. Surse judiciare susțineau că va fi audiat prin videoconferinţă.

Niciuna dintre părţile implicate în proces, nici inculpaţii, nici familiile şi avocaţii victimelor, nu sunt de acord cu cercetarea care s-a făcut până acum şi cer reluarea acesteia de la zero. Dincă spune că anchetatorii l-au păcălit. Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu spune că tot ce s-a făcut până acum în dosar a fost o bătaie de joc, iar cercetarea nu a avut decât un singur scop: să ascundă adevăraţii vinovaţi.

Avocatul Carmen Obîrşanu, care reprezintă în instanţă familia Melencu, a întreprins şi ea propriile cercetări în această perioadă. Rezultatele la care a ajuns sunt halucinante și le-ați putut citi pe evz.ro în ultimele două zile. Dacă probele pe care avocata le va prezenta în faţa instanţei vor fi admise, cu sigurnaţă ele vor produce un cutremur grav în Ministerul Afacerilor Interne şi în Ministerului Justiţiei.

Vom reveni cu informații despre ședința de judecată de azi.

Sursa: evz.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *